Én nem akarok felnőni soha. Érzett már valaki ilyet?
16 múltam.Én soha nem akarok felnőni
Annyira szörnyű minden.Úgy érzem mintha születésemtől fogva agymosáson mennék át.
"Csináld ezt" "Csináld azt" "Ne így egyél" "Ne így viselkedj" stb...
Mintha minden felnőtt egyszer csak megbolondulna,pedig Ők sem így születtek.
Sok felnőttnek fontosabb a pénz mint a család,pedig az a pénz csak egy nyomorult papírdarab és az emberek képesek ölni is érte.
Nem akarok ilyen lenni.
Nem akarok felnőni ha ilyen leszek én is.
Miért érzem ezt?
16/L
nem gondolom hogy jobb vagyok bárkinél is.
A véleményem leírhatom szerintem és bárki leírhatja
De köszi a kommented
60.
te vagy a tökéletes konformista birka
az első mondatod is egy az egyben idézet, gratulálok
like :D...
nem tudom mért kell felkapni így a vizet és ellenségeskedni.
Mi nem tetszett?
a kérdésben az a bajod, hogy nem akarsz felnőni, aztán a kommentekben elkezded nyomatni az így szar a pénz, úgy szar a pénz témát...
tkp mivel is van bajod?
olvass az önfenntartó gazdálkodásról. megvalósítható, nem függsz senkitől, de kőkeményen kell melózni. ad egyfajta végtelen szabadságot, de nem arról szól benne az élet, hogy a faxunkat verjük egy mezőn ülve.
veszel egy tanyát, állatokat, földet művelsz. ami felesleges azt eladod, ami kell, azt megeszed. a természet mindent megad, ha tudod hogy kell a javadra fordítani anélkül, hogy teljesen tönkretennéd.
pont az lesz jó a felnövésben, hogy a világban látott dolgok egyszer csak összeállnak a fejedben, és sokkal érettebben látod majd az összefüggéseket. de ehhez idő kell.
ne add elő magad, h te xartad a spanyolviaszt, mert ezzel csak röhejessé válsz. figyelj csendben, és tanuld az életet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!