Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Én nem akarok felnőni soha....

Én nem akarok felnőni soha. Érzett már valaki ilyet?

Figyelt kérdés

16 múltam.Én soha nem akarok felnőni

Annyira szörnyű minden.Úgy érzem mintha születésemtől fogva agymosáson mennék át.

"Csináld ezt" "Csináld azt" "Ne így egyél" "Ne így viselkedj" stb...

Mintha minden felnőtt egyszer csak megbolondulna,pedig Ők sem így születtek.

Sok felnőttnek fontosabb a pénz mint a család,pedig az a pénz csak egy nyomorult papírdarab és az emberek képesek ölni is érte.

Nem akarok ilyen lenni.

Nem akarok felnőni ha ilyen leszek én is.

Miért érzem ezt?

16/L

2012. nov. 13. 19:25
 61/101 A kérdező kommentje:

nem gondolom hogy jobb vagyok bárkinél is.

A véleményem leírhatom szerintem és bárki leírhatja

De köszi a kommented

2012. nov. 13. 20:55
 62/101 anonim ***** válasza:

60.

te vagy a tökéletes konformista birka

az első mondatod is egy az egyben idézet, gratulálok

2012. nov. 13. 20:56
 63/101 anonim ***** válasza:
59%
Miért most szerinted hova sz.rjak attól, hogy egy kölyök itt filozofál olyanról, amihez 1) semmit nem ért 2) olyan ideológiai elképzelései vannak ebből kifolyólag, ami nevetéges. Nem fogom csak azért oadírni, hogy hú de jól gondolkodsz már iylen fiatalon, mert a világ nem így működik...
2012. nov. 13. 20:59
 64/101 anonim ***** válasza:
39%

ma 20:59!

Like!

2012. nov. 13. 21:01
 65/101 A kérdező kommentje:

like :D...

nem tudom mért kell felkapni így a vizet és ellenségeskedni.

Mi nem tetszett?

2012. nov. 13. 21:05
 66/101 anonim ***** válasza:
10%
Nem kapta fel a vizet, csak megmondta az igazat:) Mellesleg, egy 14éves gyerek érettebben gondolkodik nálad:D
2012. nov. 13. 21:06
 67/101 anonim ***** válasza:
29%
Utazz el Sohaországba, és keresd Pán Pétert.
2012. nov. 13. 21:11
 68/101 anonim ***** válasza:
45%
a gúnyolódás a legyőzöttek fegyvere
2012. nov. 13. 21:12
 69/101 anonim ***** válasza:
34%
Szerintem inkább bújj be a szekrénybe, hátha Narniába kötsz ki. Az a neked való világ:)
2012. nov. 13. 21:14
 70/101 anonim ***** válasza:
53%

a kérdésben az a bajod, hogy nem akarsz felnőni, aztán a kommentekben elkezded nyomatni az így szar a pénz, úgy szar a pénz témát...

tkp mivel is van bajod?

olvass az önfenntartó gazdálkodásról. megvalósítható, nem függsz senkitől, de kőkeményen kell melózni. ad egyfajta végtelen szabadságot, de nem arról szól benne az élet, hogy a faxunkat verjük egy mezőn ülve.

veszel egy tanyát, állatokat, földet művelsz. ami felesleges azt eladod, ami kell, azt megeszed. a természet mindent megad, ha tudod hogy kell a javadra fordítani anélkül, hogy teljesen tönkretennéd.

pont az lesz jó a felnövésben, hogy a világban látott dolgok egyszer csak összeállnak a fejedben, és sokkal érettebben látod majd az összefüggéseket. de ehhez idő kell.

ne add elő magad, h te xartad a spanyolviaszt, mert ezzel csak röhejessé válsz. figyelj csendben, és tanuld az életet.

2012. nov. 13. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!