Én nem akarok felnőni soha. Érzett már valaki ilyet?
16 múltam.Én soha nem akarok felnőni
Annyira szörnyű minden.Úgy érzem mintha születésemtől fogva agymosáson mennék át.
"Csináld ezt" "Csináld azt" "Ne így egyél" "Ne így viselkedj" stb...
Mintha minden felnőtt egyszer csak megbolondulna,pedig Ők sem így születtek.
Sok felnőttnek fontosabb a pénz mint a család,pedig az a pénz csak egy nyomorult papírdarab és az emberek képesek ölni is érte.
Nem akarok ilyen lenni.
Nem akarok felnőni ha ilyen leszek én is.
Miért érzem ezt?
16/L
Meg az idegesít mikor valamire azt mondják hogy "nem normális"
itt is egy csomó olyan kérdést láttam már hogy "normális hogy én ilyen vagyok"
Ez is azért van mert beleverik mindenkibe hogy milyennek kell lenni aztán utána attól félnek hogy rosszat tesznek ha nem úgy viselkednek ahogy azt megtanították neki.
:D
Ezért mondom hogy valahol nagyon ellettünk bszva...
na pl ez is....
Szegény Bencét nagyon sajnálom,de sok ember nem veszi észre magát?
Basszus facen csak lesek egy csomó kommentél hogy "HALÁLBÜNTETÉST rhadt,krva dögölj meg" meg leírják hogy kínoznák meg...stb.
Én értem hogy sajnálják szegény fiút én is iszonyúan sajnálom de ha ilyet kívánnak akkor csak egy hajszállal jobbak a gyilkos nőnél azért mert nem teszik meg vele.
Sajnos attól, hogy becsukjuk a szemünket és nem akarjuk látni, még lesznek rossz szándékú emberek.
Ideális világ nincs, pont amiatt, hogy ha gyengül egy rendszer, akkor az emberek között akad néhány, aki ki akarja használni.
Ennyi idősen olvastam el Elliot Aronson: A társas lény c. könyvet. Nagyon élvezhető stílusban írja le az emberek és a társadalom működését - a saját életed is sokszor visszaköszön.
Pont, hogy ez a gyerek gondolkodik jól.
Aki azt írja gyerekes abból már kiölték az élni szeretést.
Hogy teremti elő pénz helyett? ebben a világban már SEHOGY!
és miért, mert az emberek segge alá van téve a vezetékből jövő víz, a kész étel, a megtermelt hozzávalók, a kényelemről ne is beszéljünk. A mai embert nem lehet már átnevelni.
Az ideális világ az lenne, ha nem mindenkinek a saját maga felesleges felhalmozása és luxusa lenne a legfontosabb, hanem az emberi élet és lét, a szeretet és a segítés.
A rákos példa pont jó erre, nincs pénzed , meghalsz, és kit érdekel? senkit, mert a másik tovább él. Ez a mai elcseszett világ.
Én neem....
én csak gondolok valamit és kimondom.
Szerintem szabad :)
És nem hiszem hogy ez egy idális világ amúgy...
az az ijesztő szerintem hogy én 16 évesen észre veszem sokukat meg az orruknál fogva vezetnek egy életen át.
Komolyna mondom nem akarok itt prédikálni mert...:D nem akarok csak azt gondolom hogy ez így k*rvaszar...
de mondom lehet tényleg én gondolkodom hülyén,vagy szarul
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!