Nem akarok felnőni?
A családom meg a barátnőm mindig mondja h fel kell nőnöm blabla stb. Én még nem akarok, nem tudok komoly lenni. Nekem muszáj hülyéskedni és van is kivel és igen a hülyeség az meyg de más nem nagyon. Így érzem jól magam nem értem h miért nem lehet elfogadni ugyis csak 1x élünk ki kell próbálni mindent. Minden hülyeséget megcsinálok ami csak létezik és szeretek szabálytalankodni is. Már ki vagyunk tiltva 1-2 helyről de megérte és ha visszamennénk az időbe akkor is így csinálnám. Igaz még a fateromékkal lakok de ha minden jól megy akk nem sokáig. Hagyom h minden úgy történjen ahogy történnie kell és nem sok minden érdekel. Ha nem viszem semmire az az én bajom és nem fogok rajtuk lógni. Mit csináljak?
20/F
kötlői kérdés... bármit tanácsolnak ugyse fogadod.... én se akarok felnőni, én is szeretek hülyéskedni, ökörködni a józan ész határain belül... a felnőttség nem azt jelenti hogy beszürkült mindennapokat kell élned... felnőttnek lenni annyi, hogy vállalod a tetteid következményeit, vállalod a felelősséget.
bizonyos dolgokat nem lehet elhülyéskedni, van amit igenis komolyan kell venni... a gondok és felelősség elől nem szabad elmenekülni
én 15 éves vagyok és nagyon szeretek hülyéskedni :D anya és apa mindig mondják hogy nőjjek már fel de mondom hadjátok már had élvezzem ki az életem . de nem értik meg ! engem nem érdekel nem fogok felnőni azért mert ők mondják nekem ugy jó ahogy van ! és én is minden hülyeséget megcsinálok :D én élvezni akarok az életem :) szerintem te is tedd ezt :)
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!