Nem akarok felnőni! Annyira más, mikor az ember maga keresi meg a kenyerét, és én ebbe félek belegondolni. Pedig már 23 vagyok, de még a szüleimmel lakom. De mi lesz, ha ők nem lesznek? Hogyan nőjek fel?
Pfff... veled egyidős vagyok. És 19 éves korom óta dolgozom. Remélem az én gyerekem nem lesz ilyen mint te. Igyekszem úgy nevelni, hogy képes legyen megállni a saját lábán, amikor eljön az ideje.
Ha nem dolgozol, nem tanulsz (nyelvet gondolom nem heti öt nap, napi nyolc órában tanulsz), akkor szépen keress magadnak munkahelyet, aztán kezdj el önállóan élni. Erre nincs más módszer. Vagy esetleg tanulj valamit, aminek értelme van, és amivel több esélyed van munkát találni.
Én szülőként kudarcnak élném meg, ha a gyerekem 23 évesen ennyire életképtelen lenne. Mondjuk az a baj, hogy sokan meg azt hiszik, hogy azzal teszik a legjobbat a gyereküknek, hogy mindent a fenekük alá tesznek, mindent megoldanak helyettük, és az illető "gyerek" még 30-40 évesen sem képes önálló döntéseket hozni, irányítani a saját életét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!