Nem akarok felnőni! Annyira más, mikor az ember maga keresi meg a kenyerét, és én ebbe félek belegondolni. Pedig már 23 vagyok, de még a szüleimmel lakom. De mi lesz, ha ők nem lesznek? Hogyan nőjek fel?
13.07? Te melyik seregről beszélsz? Csak azért, mert ha majd bevonul és kap 80ezer forintot, akkor az egész pereputtyoddal együtt a pokolba fog kívánni a hülye ötletedért. A másik, hogy idegennyelv-tudási pótlék csak azokban a beosztásokban állapítható meg, ahol az idegen nyelv használata szükséges. Ez az összeg angol-francia-német nyelv esetén felsőfokú nyelvvizsga esetén is 34ezer forint. Hol van ez a fizetés száz százalékától? És ha más nyelvbből van felső fokúja, az már csak 17ezret ér, persze csak akkor, ha olyan a beosztása, ahol használnia is szükséges a tudását.
Újabban egyre többen azzal vannak ki, hogy milyen jó a katonáknak, nem tudom ők honnan tájékozódnak? Az ezredesek fizetéséből?
22:20
Felmész szépen a Honvédség honlapjára, és ott részletezik a történetet. Általános iskolai végzettséggel 100 ezer forint felett van a fizetés, és a pótlék minden esetben jár neki. Milyen pokolra kívánna? 23 évesen nem csinál semmit, ez már nem maga a pokol? Különben is, ha jól olvastam akkor van 3 hónap felmondási idő. Legalább kikupálodna egy kicsit, ártani nem ártana. Nevetséges, hogy otthon tanulgat nyelvet, és ezzel beéri...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!