Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem akarok felnőni! Annyira...

Nem akarok felnőni! Annyira más, mikor az ember maga keresi meg a kenyerét, és én ebbe félek belegondolni. Pedig már 23 vagyok, de még a szüleimmel lakom. De mi lesz, ha ők nem lesznek? Hogyan nőjek fel?

Figyelt kérdés
2010. márc. 11. 22:12
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:

13.07? Te melyik seregről beszélsz? Csak azért, mert ha majd bevonul és kap 80ezer forintot, akkor az egész pereputtyoddal együtt a pokolba fog kívánni a hülye ötletedért. A másik, hogy idegennyelv-tudási pótlék csak azokban a beosztásokban állapítható meg, ahol az idegen nyelv használata szükséges. Ez az összeg angol-francia-német nyelv esetén felsőfokú nyelvvizsga esetén is 34ezer forint. Hol van ez a fizetés száz százalékától? És ha más nyelvbből van felső fokúja, az már csak 17ezret ér, persze csak akkor, ha olyan a beosztása, ahol használnia is szükséges a tudását.

Újabban egyre többen azzal vannak ki, hogy milyen jó a katonáknak, nem tudom ők honnan tájékozódnak? Az ezredesek fizetéséből?

2010. márc. 12. 22:20
 32/38 anonim ***** válasza:
Válassz olyan szakmát, amit örömmel végzel, és akkor nem tűnik majd olyan borzasztónak.:)
2010. márc. 12. 22:47
 33/38 anonim ***** válasza:
Kérdező, figyelj, képzeld, én 25 éves nő létemre szeretek dolgozni, és már a diákmunkát is szerettem, akkor is, amikor egy poros raktárban kellett válogatni. Pedig engem a szüleim sokáig tiltottak a munkától, és nagyon sok veszekedésbe (évekbe) telt, mire elfogadták, hogy dolgozom, és ezen nem tudnak változtatni. Tudod, hány szülő panaszkodott már nekem, hogy bárcsak az ő gyereke is így állna hozzá a munkához, de csak otthon lógatja a lábát a gép meg a tévé előtt?
2010. márc. 13. 10:06
 34/38 anonim ***** válasza:
65%

22:20

Felmész szépen a Honvédség honlapjára, és ott részletezik a történetet. Általános iskolai végzettséggel 100 ezer forint felett van a fizetés, és a pótlék minden esetben jár neki. Milyen pokolra kívánna? 23 évesen nem csinál semmit, ez már nem maga a pokol? Különben is, ha jól olvastam akkor van 3 hónap felmondási idő. Legalább kikupálodna egy kicsit, ártani nem ártana. Nevetséges, hogy otthon tanulgat nyelvet, és ezzel beéri...

2010. márc. 14. 01:38
 35/38 A kérdező kommentje:
köszi :D nem érem be...
2010. márc. 15. 11:38
 36/38 anonim ***** válasza:
sikerült? : )
2010. szept. 3. 14:24
 37/38 A kérdező kommentje:
jah, már uton vagyok felé eröteljesen:)külföldön melozok
2010. szept. 6. 19:56
 38/38 anonim ***** válasza:
Mi újság veled?
2010. nov. 24. 17:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!