Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem akarok felnőni! Annyira...

Nem akarok felnőni! Annyira más, mikor az ember maga keresi meg a kenyerét, és én ebbe félek belegondolni. Pedig már 23 vagyok, de még a szüleimmel lakom. De mi lesz, ha ők nem lesznek? Hogyan nőjek fel?

Figyelt kérdés
2010. márc. 11. 22:12
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
71%

És ezt a te korodban mennyien nem hiszik el! Dolgozni akarnak, meg albérletbe menni 18 évesen, pedig tanulni sokkal jobb :)

É nis sokáig tanultam, de 24 évesen elköltöztem. Muszáj előbb-utóbb, ez az élet rendje. Megvannak a szépségei ennek is.

2010. márc. 11. 23:08
 12/38 anonim ***** válasza:
85%
Tudod, te milyen jó érzés, amikor megkapod az első fizetésedet, amiért te dolgoztál?
2010. márc. 11. 23:53
 13/38 anonim ***** válasza:
85%
Kialakul az magától, ne aggódj emiatt. Majd összejössz valakivel, szerelmes leszel, és vágysz a külön otthon után.
2010. márc. 12. 00:30
 14/38 anonim ***** válasza:
87%
Én is baromira félek ettől, na nem attól, hogy pénz keresés, hanem attól, hogy anyám minden hivatalos ügyet olyan jól el tud intézni. Apám meg mindent meg tud csinálni. Nagyanyám évente minimum 150 üveg befőttet/lekvárt csinál. És én ebből mindből alig tudok valamit hiába igyekszem. Mi lenne velem nélkülük?
2010. márc. 12. 00:30
 15/38 anonim ***** válasza:
88%

Én se akarok felnöni :(

15/L

2010. márc. 12. 06:59
 16/38 anonim ***** válasza:
82%

Én már 17 évesen vártam, hogy végre dolgozhassak, és magam tarthassam el magam, ne pedig a szüleim nyakán élősködjek mindig.

Mi a bajod a munkával? Szerintem te elég későn érő típus lehetsz, vagy egyéb pszichikai gondok vannak, de nem tartatthatod el magad életed végéig, és elég sok kritikát is kapnál érte (mint most, már csak a gondolkodásmódod miatt is).

2010. márc. 12. 07:06
 17/38 anonim ***** válasza:
79%

Pfffff, pedig illene belekezdnei az önállóságba.Hidd el nem fog fájni:-)

Engem 18 évesen kirakott a mostohaanyám az utcára. Onnantól kezdve egyedül tartom fenn magam és emellett még tanultam is. 23 évesen már egy 2 éves kisgyereknek voltam az anyukája és háztartást vezettem.

2010. márc. 12. 07:11
 18/38 anonim ***** válasza:
80%

Hű,ilyen kérdések engem 17 évesen foglalkoztattak :)

Én is 23 vagyok, 18 évesen elköltöztem a szülőktől, azóta lediplomáztam, letettem 2 nyelvvizsgát, és 20 éves korom óta suli mellett folyamatosan dolgoztam/ok.

egyszer el kell engedni anyu szoknyáját, minél előbb, annál jobb, mert később sokkal nehezebb lesz!

2010. márc. 12. 07:49
 19/38 anonim ***** válasza:
83%

Szia.

Én is 23 éves vagyok és én is a szüleimmel élek, de én dolgozom és megosztjuk a költségeket.

Nekem minden vágyam lenne elköltözni a Párommal innen, de egyszerűen nincs rá mód!

Albérlet lehetne, de amellett semmiképp sem tudnánk spórolni egy saját otthonra...

Jelzáloghitelt tervezünk fölvenni már régóta, de ilyen nevetséges fizetésekből azt sem egyszerű...

Próbálj a sarkadra állni, mert már kicsit idős vagy ahhoz, hogy a szüleid tartsanak el!

Lehet, hogy Őket is bántja a dolog, csak nem tették még szóvá...

2010. márc. 12. 09:41
 20/38 anonim ***** válasza:
13%

Nekem nem lenne pofám így lehúzni a szüleimet. Persze mikor ennyi idős voltam, még segítettek, de tanultam (nyelv + egyetem) és dolgoztam.

Erre egy szó van: szánalmas.

2010. márc. 12. 11:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!