Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem akarok felnőni! Annyira...

Nem akarok felnőni! Annyira más, mikor az ember maga keresi meg a kenyerét, és én ebbe félek belegondolni. Pedig már 23 vagyok, de még a szüleimmel lakom. De mi lesz, ha ők nem lesznek? Hogyan nőjek fel?

Figyelt kérdés
2010. márc. 11. 22:12
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
60%

23:53-ra reagálva:

...és milyen sz@r érzés, mikor rájössz, hogy lóf@szra sem elég...

2010. márc. 12. 11:11
 22/38 anonim ***** válasza:
7%

Ne aggódj, én 22 vagyok de hasonló helyzetben vagyok, azzal a különbséggel, hogy fél éve találtam valakit akibe beleszerettem és most együtt lakunk. Most ö tart el, de elötte dolgozgattam de csak húgommal együtt. Hivatalos dolgokat is csak úgy tudok intézni, hogy mindig jön valaki velem. Tudom, ez már pszichés probléma nálam mert minden idegentöl félek. Most viszont nagy kihívás lesz mert gyermeket várok, és miután megszületik, nem hordhatok magammal mindig valakit, hogy kísérjen el minket mindenhova. Majd csak lesz valahogy.

Szerintem tényleg csak akkor kezdj bele az önállósodásba, ha lesz egy párod, akihez költözhetsz. Ö nagy segítség lesz :)

2010. márc. 12. 12:26
 23/38 anonim ***** válasza:
27%
23 évesen 2 gyerek anyjának lenni sem valami nagy dicsőség..inkább ezerszer legyek olyan, mint a kérdező.
2010. márc. 12. 12:39
 24/38 anonim ***** válasza:
58%
12:39-es, mégis mi azzal a baj, ha valaki 23 évesen két gyerek anyukája? Inkább legyen valaki egy tehetetlen, szerencsétlen fiatal felnőtt, mint egy felelős fiatal szülő? Érdekes a gondolkodásod.
2010. márc. 12. 12:50
 25/38 anonim ***** válasza:
51%
Különben meg azt írta az illető a második oldalon, hogy 23 évesen 2 ÉVES gyerek anyukája volt, nem azt, hogy két gyereké. Amúgy én meg az első oldalon írtam, hogy egyidős vagyok a kérdezővel, azaz 23 éves, és nekem is két éves gyerekem van. Hűűű mekkora szééégyen.
2010. márc. 12. 12:52
 26/38 anonim ***** válasza:
47%
Ha ennyire nem tudsz magaddal mit kezdeni, vonulj be a seregbe. Érettségivel is jó fizetést kapsz, de ha van diplomád bármiből, az még jobb. Ráadásul idegennyelv ismeretre a fizetésed 100%-át is megkaphatod jutalék gyanánt. Szállást kapsz, ellátást kapsz, fizetést kapsz, mi kell még? Ez is egy járható út, legalább elkezded valahol, és átlátod, hogy az életet komolyan kell venni, egy kicsit :).
2010. márc. 12. 13:07
 27/38 anonim ***** válasza:

Elmondom az alternatívát:

A szüleid megelégelik, hogy csak otthon csinálod a semmit, és viszed a pénzt, és kiraknak az utcára. Mivel nincs állásod, nem tudsz albérletbe se menni, hajléktalanként fogsz az utcán tengődni. Naponta megvernek és elveszik azt a kevesedet, ami van, talán meg is erőszakolnak. Egyre lejjebb csúszol, végül már annyira megromlik az egészséged, hogy akkor sem vesznek fel munkára, ha lenne rá valami esélyed. Aztán jön egy szokatlanul kemény tél, és neked annyi...

Szóval becsüld meg, ha egészséges vagy és fiatal, és ne attól rettegj, hogy mi van akkor, ha dolgoznod kell, hanem attól, hogy mi lesz veled, ha nem dolgozol.

Hidd el, ha kikerülsz a Nagy Körforgásból, már senkit sem fog érdekelni, mi van veled. Rajtad áll.

2010. márc. 12. 13:58
 28/38 anonim ***** válasza:
100%
23 évesen nagyon fiatal vagy még. Engem majdnem 30 éves koromig tartottak el a szüleim (több egyetemre jártam), és semmi hátrányom nem származott belőle. Most viszont én tudom segíteni őket.
2010. márc. 12. 18:39
 29/38 anonim ***** válasza:
11:11 - Annak, aki anyuci-apuci kiszolgált kis elkényeztetett kölyke, valóban...
2010. márc. 12. 19:33
 30/38 A kérdező kommentje:
értettem! elhúzok melózni, aztán majd megszokom... csak azért élem ezt meg nehezen, mert eddig gyerekként éltem 23 évig és most hirtelen minden más lesz egy életen át... de ez az élet rendje... tudni kell változtatni és váltani
2010. márc. 12. 20:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!