Nem akarok felnőni. Ez normális?
"Régebben sokkal jobb volt minden. Most is,megnéztem az oroszlánkirályt és elbőgtem magam rajta, úgy hiányzik az az időszak amikor még együtt voltak a szüleim és semmi gond nem volt."
Ebből az utolsó mondatomból nekem úgy tűnik, hogy te nem a gyerekkort magát kívánod vissza, hanem azt az érzést, hogy együtt vannak a szüleid. Más szavakkal: ha újra együtt lennének a szüleid, nem is biztos, hogy hiányozna a gyerekkor, hiszen megint meglenne a biztonságérzet.
Meg tudlak érteni. Azt is értem, hogy nem találod a helyedet a mai fiatalok között, én is ilyen vagyok.
Ez nagy divat mostanában. A legtöbben azt sírják vissza, hogy nem volt a vállukon felelősség.
De a felnőttkornak is megvan a maga szépsége. És te még messze nem vagy felnőtt. Majd ha felnősz, megérted :)
én 25 vagyok. igaz a gyerekkort nem hiányolom, de ez a világ nem nekem valo. annyi igazságtalanság,hazugság van benne hogy fizikai rosszullétet okoz. egyszerüen hányni tudnék az emberektöl.igazábol a tudatlanságot sirom vissza. mikor még nem volt gondom és minden olyan mesebeli volt.
én is mesefüggö vagyok, imádom öket. az olyan álomvilág....de legalább olyankor elfeledkezem a világrol ha nézem.
"Nem akarok felnőni. Ez normális?"
Igen, mert felnőni nehéz, az ember pedig kényelmes, nem szereti a nehézségeket.
"16 éves vagyok, nem soká 17. Olyan szívesen lennék újra 5-6 éves"
Egy fokkal érdekesebb a 17 évesek élete, mint az 5 éveseké. Szóval nem használod ki a lehetőségeidet, ha visszavágysz a kisgyerekkorba.
"az osztálytársaim nagy cigis piás stb.-sek, én meg nem akarok ennek a része lenni"
Ez egy kicsit kifogásízű, illetve felnőtteknek megfelelni akaró jellegű szöveg. Majd kinövöd.
"úgy hiányzik az az időszak amikor még együtt voltak a szüleim"
Akkor konkrétan ez hiányzik neked, nem a gyerekkor.
"Elkezdtem félni az emberektől, már semmi sem tűnik olyan barátságosnak."
Vannak ilyen időszakok az életben, főleg a te korodban, de ez nem egyirányú utca, ha magabiztosságot gyűjtesz, barátokat szerzel, sikereket érsz el, akkor otthonosabban fogod magad érezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!