Csak nekem túl nagyok az elvárásaim, hogy normális barátokat, barátot akarok magamnak?
Én sem tudtam volna leírni máshogy amiket gondolok. Megértelek és egyet is értek veled. Én is már úgy vagyok vele, hogy lehet tényleg lejjebb kéne tennem azt a bizonyos lécet, de tudom hogy nem, nem lehet. Mert akkor nem lehetnék igazán boldog, és kihasználni sem szeretném a fiút akivel ezután jönnék össze. De én bízok benne, hogy meg fogod találni te is (meg én is:)) azt a fiút aki megfelel az elvárásoknak. Kitartást.
18/L
Hmm, tetszik a megfogalmazás, hasonló cipőben vagyok én is. Annyi különbséggel, hogy kicsit idősebb vagyok nálad Kérdező és az Első válaszolónál is. Próbáljatok 20 felett nézelődni (nem sokkal), azért arrafelé akadnak normális pasasok is.
Ja, és persze ne adjátok fel, de tudjátok, mindig akkor talál ránk a szerelem, amikor a legkevésbé számítunk rá :)
23L
Sikerült kategóriát téveszteni a kérdéssel. Amúgy amit te leírsz, annak a nagy része felvett szerep, amit azért kell magadra erőltetni, hogy ne tűnj deviánsnak.
Pl én tudok bunkó, bántó módon fogalmazni, mert akkor és ott arra van szükség.
Ha mindig úgy viselkednék, ahogyan szerinted egy normális ember viselkedik, akkor mindenki kihasználna, átgázolna rajtam, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!