Nem akarok felnőni?
A családom meg a barátnőm mindig mondja h fel kell nőnöm blabla stb. Én még nem akarok, nem tudok komoly lenni. Nekem muszáj hülyéskedni és van is kivel és igen a hülyeség az meyg de más nem nagyon. Így érzem jól magam nem értem h miért nem lehet elfogadni ugyis csak 1x élünk ki kell próbálni mindent. Minden hülyeséget megcsinálok ami csak létezik és szeretek szabálytalankodni is. Már ki vagyunk tiltva 1-2 helyről de megérte és ha visszamennénk az időbe akkor is így csinálnám. Igaz még a fateromékkal lakok de ha minden jól megy akk nem sokáig. Hagyom h minden úgy történjen ahogy történnie kell és nem sok minden érdekel. Ha nem viszem semmire az az én bajom és nem fogok rajtuk lógni. Mit csináljak?
20/F
Felnőni nálam annyit jelent, hogy felelősséget vállalni a tetteinkért, az életünkért.
Eszerint a definíció szerint korán fel kellett nőnöm, 7 éve tartom fenn magam. De! Soha nem fogom hagyni, hogy elvesszen belőlem az, aki kamaszként voltam: az örökké vigyorgó, kis vadóc, a minden lében kanál. Hála az égnek anyám is ilyen, 47 éves létére, nagyon szeretem emiatt. Pörgős, bulizni szeret, emellett dolgozik és rendben tartja maga körül a dolgokat.
A szülők jórésze azt hiszi, hogy az a felnőttség, amikor karót nyelten caplatsz a munkahelyre nap mint nap, aztán hazamész, újságot olvasol, stb, szóval mókuskerék fíling... Na így ne nőj fel. Az unalmas. :)))
Idővel, ha egyedül élsz majd, meg fognak ritkulni a bulizások, lesz, hogy még egyszer meggondolod, megteszed-e azt a hülyeséget, amire készülsz, de ez így van rendjén, ez egy ösztön, ami idővel úgy is kialakul. A pénzed jelentős részét elkezded majd félretenni, nem elszórakozni, nagyobb dolgokat veszel majd meg önerőből. De ez soha nem zárja ki azt, hogy valahol gyerek maradj!!!
Ez egy 23 éves lány tapasztalata :)
Most mi rosszat írtam tulajdonképpen?
23 éves lány
Szerintem felnőtt az, aki magáról és másokról gondoskodni tud. Persze teljesen önállóan. Ha önmagad tartod fenn, te fizetsz minden számlát huzamosabb ideig és nem apuci bankszámlájáról, akkor talán felnőttél. Ez nem zárja ki azt, hogy továbbra is hülyéskedhess és vidám életet élj. Attól függ, mennyire vagy profi. Ha fszagyerek vagy, van kellő tudásod, képességeid, akkor nem kell napról napra szenvedned, hanem keresel egy zsíros állást és a szabadidődben hülyülsz tovább. Ha meg ezidáig semmit nem tanultál, nem tudsz bánni az emberekkel és még csak csalni se tudsz, akkor marad a rabszolgamunka.
Amúgy ciki ha valaki felnőtt létére úgy viselkedik mint egy óvodás. Azért maradjunk normális határokon belül. Lehet kulturáltan is szórakozni, nem kell fogyatékosnak tettetned magad, hogy menő legyél
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!