Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Én nem akarok felnőni soha....

Én nem akarok felnőni soha. Érzett már valaki ilyet?

Figyelt kérdés

16 múltam.Én soha nem akarok felnőni

Annyira szörnyű minden.Úgy érzem mintha születésemtől fogva agymosáson mennék át.

"Csináld ezt" "Csináld azt" "Ne így egyél" "Ne így viselkedj" stb...

Mintha minden felnőtt egyszer csak megbolondulna,pedig Ők sem így születtek.

Sok felnőttnek fontosabb a pénz mint a család,pedig az a pénz csak egy nyomorult papírdarab és az emberek képesek ölni is érte.

Nem akarok ilyen lenni.

Nem akarok felnőni ha ilyen leszek én is.

Miért érzem ezt?

16/L

2012. nov. 13. 19:25
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯
 91/101 A kérdező kommentje:

az hogy kb 5 oldal alatt folyamatosan arra mész ki hogy felidegesíts ;D

De ezt nem akartam leírni mert úgyis tagadni fogod :)

2012. nov. 14. 18:42
 92/101 anonim ***** válasza:
0%

Nem akarlak felidegesíteni. Ideges vagy te az én közbenjárásom nélkül is:P

Na de most komolyan. Esküszöm, hogy nem idegesítés céljából írtam. Ilyen nehéz elhinni, hogy jó szándékkal írtam, amit írtam? Azt az 1-2 hülyeséget leszámítva.

2012. nov. 14. 18:48
 93/101 A kérdező kommentje:

azt a hülyeséget sem kedvességből mondtad és én hót nyugodt vagyok.

Csak mondtam hogy mit akartál elérni:)

ennyi

2012. nov. 14. 19:30
 94/101 anonim ***** válasza:
Azt akartam elérni, hogy legalább a korodnak megfelelő szinten gondolkodj:) De nem hiszem, hogy sikerrel jártam:D A fiúk mennyire tolerálják ezeket a gyerekes nézeteidet? Komolyan kérdezem, nem bántásból:)
2012. nov. 14. 21:05
 95/101 A kérdező kommentje:

de bántásból kérdezed,mert ennek semmi köze nincs a témához és közben próbálod azt a benyomást kelteni bennem hogy kedves vagy :D

De én meg nem vagyok hülye nem eszembe;)))

2012. nov. 14. 21:25
 96/101 anonim ***** válasza:
Nem bántásból kérdeztem. Ne feltételezz rólam ilyet:) Különben valóban kedves vagyok, az a benyomás helytálló:P Lazulj kicsit, királylány:) Nos, mi a helyzet a fiúkkal?
2012. nov. 14. 21:51
 97/101 anonim ***** válasza:
55%

Hűha, ezt a sok oldalt nem olvasom végig, úgyhogy az eredeti kérdésre válaszolok! :)

Én is így gondolkodok. Csak ez nálam baj... 20 éves vagyok, tanulnom kéne az egyetemen, de semmi motivációm sincs. Minek? Hogy olyan legyek, mint a szüleim? Ők mindig a pénz miatt idegeskednek, pedig mi nem is élünk rosszul, hitelünk sincs. :( Utálom ezt! :(

Viszont muszáj rendbe raknom magam...

16 évesen még nyugodtan érezheted magad gyereknek! És tényleg ne akarj felnőni! :)

Csak figyelj a tanulásra, mert fontos... nem lehet mit tenni! :)

2012. nov. 15. 16:53
 98/101 anonim ***** válasza:

Ajánlhatok neked egy könyvet?

Szent-Györgyi Albert: Az őrült majom

Szerintem választ kapsz a kérdésedre ;)

2012. nov. 16. 13:11
 99/101 anonim ***** válasza:
0%
Igen, érzett már valaki ilyet. pl. Pán Péter. DDDDD
2012. nov. 16. 14:30
 100/101 anonim ***** válasza:
Én nem félteném a kérdezőt :). Megvan a magához való esze. Ő is még érni fog persze, szerez tapasztalatokat, változik valamelyest. De nem gyökeresen. Ahogy én sem, és nem is áll szándékomban. Valaki, akit tisztelek, egyszer mondott nekem valamit egy beszélgetésünkkor. Az előzmények nem számítanak, a következő mondat volt a lényeg-"...igyekszem ember maradni". A 24 éves lány vagyok.
2012. nov. 16. 15:16
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!