Én nem akarok felnőni soha. Érzett már valaki ilyet?
16 múltam.Én soha nem akarok felnőni
Annyira szörnyű minden.Úgy érzem mintha születésemtől fogva agymosáson mennék át.
"Csináld ezt" "Csináld azt" "Ne így egyél" "Ne így viselkedj" stb...
Mintha minden felnőtt egyszer csak megbolondulna,pedig Ők sem így születtek.
Sok felnőttnek fontosabb a pénz mint a család,pedig az a pénz csak egy nyomorult papírdarab és az emberek képesek ölni is érte.
Nem akarok ilyen lenni.
Nem akarok felnőni ha ilyen leszek én is.
Miért érzem ezt?
16/L
Azért mondod hogy pénz kell hozzá mert nem tudod elképzelni hogy hogy lehetne máshogy élni.
Én sem tudom hogy mit kéne csinálni csak azt érzem hogy ez így nagyon rossz.
Most megint pl a rákosok.
Kinek van joga arról dönteni hogy ki haljon meg és ki éljen?
A pénznek?
Ha valaki nem tudja fizetni a kezelést mert nincs munkája,kirugták pedig nagyon sokat dolgozott és jól akkor meghal?
Szerintem senki nem dönthetne más életéről.
Lehet a mamám miatt gondolkodom így.
A papám kommunista volt,őrnagy.
Mamámék szerint mindig azt mondta hogy a kommunizmus nem rossz,csak rossz emberek irányítják.Sok volt a hataloméhes politikus és az emberek csak a rossz oldalát látták ennek az egésznek.
Most tök hülyének meg kukkerblokkernak érzem magam de én így gondolom :)))
Az alma megterem ingyen?
Első körben meg kell venned a palántát, mivel magról nevelve elég gyakran semmi nem lesz. Utána gondozni kell (pl.: metszés), ha nincs szakértelem akkor ezt meg kell fizetni valakinek. Ha száraz az idő öntözni kell, ami szintén kiadás.
De ha állatot tartasz vagy olyan növényt termelsz ami több odafigyelést igényel, csak növekedni fog a kiadásod.
Egyébként amíg nem volt pénz, a földért és az állatokért ölték egymást az emberek.
Elmúlik , nem fogsz lázadni, elfogadod, hogy az élet egy nagy kib@szás, robotnak születtél, hogy dolgozz és soha ne élvezd a bolygód gyümölcsét. Az 1 szem életed , azt a pár 10 évet úgy éled le, hogy semmit nem ismersz a világból, csak azt a 4 falat amit fenn kell tartanod abból a nyomorult papírdarabból. Becsavarodsz, férjhez mész , és ugyanúgy irányítod majd a gyereked ahogy a te szüleid téged , mert legalább ez az egy öröm megadatik, mikor nem te vagy a csicska a melóhelyen hanem valaki azt csinálja amit te mondasz, majd ha ez a gyerek is felnő képtelen leszel elfogadni és átmész hárpiába. Na ez az élet.
A másik verzió az, ha ennek az ellentétét csinálod és megpróbálod úgy felfogni az egészet, hogy minden esemény egy lehetőség, mint a felnövés is, abból a szemszögből is megtapasztalod a világot és hogy milyennek látod az csak rajtad múlik. És ha jól látod majd és meglátod az élet csodáit plusz nem azok az értékek lesznek fontosak amik most a világot irányítják akkor már nem is lesz olyan sz@r az élet és a felnőttség.
Akkor ez az egész világ elvan valahol nagyon cseszve :D
Egy első próbálkozás vagyunk...rohadt kezdetlegesek :D
ma 19:52
régen , nagyon nagyon régen senki nem termelt almát az alma mégis ott lógott a fán...és így volt ez a többi terméssel is.
De...
na mindegy.
nem írok inkább már semmit
Lehet tényleg én gondolkodom rosszul
Ikertesóm vagy :D
Ilyenkor mindig jönni szoktak a szövegek, hogy "maaajd megváltozol, majd ha elköltözöl, majd ha dolgozol, majd ha családod lesz" és mi erre a biztosíték? Persze, hogy semmi. Ismerek pár olyan embert aki 40 éves, mégsem nőtt fel teljesen. Apám is ilyen. Ha kell tud komoly lenni, de inkább olyan mint egy gyerek. Én is így szeretnék élni. A felnőttek túl komolyak, nagy részük nem érti a viccet, azt hiszi hogy mert felnőtt neki mindent lehet, neki kell igazat adni stb. Engem nem érdekel mások mit fognak mondani, élni jöttem ide, egyszer úgyis meghalok, akkor meg mindegy, hogy mit csinálok. Legalább próbáljuk meg élvezni az életet. Most attól nem lesz jobb, hogy fapofával leélsz 80 évet és az utolsó pillanatban jössz rá, hogy elvesztegetted felesleges dolgokra az életedet. Pénz. Leszarom a pénzt de nem árt ha van. Mondjuk nekem az nem fontos -> 'majd ha a szüleid nem lesznek, fontos lesz' nem, annyira sose lesz fontos, hogy bármit megtegyek érte. Tudnék egy regényt írni, de egyelőre ennyi :D
15/L
na dettó :DD
Ugyanígy gondolom én is ((:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!