Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Vélemények az öngyilkosságról?

Vélemények az öngyilkosságról?

Figyelt kérdés
Reménytelen helyzet,nincs más választás...Mi a véleményetek? Ha már valaki itt jár, van még esélye?Hogyan beszélnétek le róla?A vízbefulladástól miért retteg minden jelölt?Én tuti azt választanám.Álmodtam is ilyesmit,aztán utánaolvastam....Cry for help... :'(
2011. nov. 28. 23:46
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/71 A kérdező kommentje:

Köszi a tanácsot. Majd naponta sétálok egyet. Viszont a kommunikálás nehezen oldható meg :/ Barátaim nem igazán vannak,egyetlen jóbarátom van,de vele havonta egyszer tudok találkozni,mivel messze lakik és csak e-mail-ezgetünk amúgy. Szórakozni meg pénzhiány miatt nem tudok eljárni és itt ahol lakom szinte csak ott lehet új arcokat megismerni :/ Az ismerkedés amúgy is nehezen megy nekem :(

Mit szeretnék,mire vágyom?Amit először elterveztem tanulásügyileg,arról kiderült hogy lehetetlen megoldani,amit most tanulok,abban nem tudom van-e lehetőség,értelem.Kapcsolatom bizonytalan kezd lenni....Hasznos szeretnék lenni,de nem találok semmi olyan tevékenységet,szakmát,ahol hasznos lehetnék :( Új cél kellene,de hiába keresem,nem találom...

2012. jan. 25. 10:29
 62/71 anonim ***** válasza:

Jó a séta, de kevés... INTENZÍVEBB testmozgás kell, jól átmozgatni a tagjaidat, az endorfint szabadít fel tudtommal.

Hasznos szeretnél lenni... addig is, amíg rátalálsz a fizetett hasznos munkára, nézz szét ott, ahol laksz, kinek segíthetnél --- ez neked is nagy segítség lenne. Ha az ember másnak segít, addig sem a maga problémáján őrli magát. Lehet bevásárolni időseknek, intézni a postájukat, receptjüket, gyereket korrepetálni, bébiszittelni... talán egyikért másikért kérhetsz is valami pénzt...

Valamit mindenképp csinálj, mert a 4 fal között mindenki mély depresszióba esik, ez törvényszerű!!! A munkanélküliek, a friss nyugdíjasok, a kisgyerekesek egyaránt.

Hajrá!

2012. jan. 25. 11:37
 63/71 anonim ***** válasza:

Figyelj.

Mindenhonnan van kiút.

Kivéve egy bezárt szobából. Onnan nincs.

De b@zmeg, ÁLLJ FEL! NEM ADHATOD FEL!

Kűzdj. Menj Amerikába, az a lehetőségek hazája. Csak találsz valamit.

Pillanatnyi elmezavar (tudom, évek), ezért még nem kéne eldobnod magadtól az életet!

2012. máj. 25. 10:04
 64/71 anonim ***** válasza:

Na akkor figyelj öngyilkosság után kb olyan érzésed lesz mintha erősen rázna az ára de egyfolytában és nagyon sokáig

úgyis marad.

Mielőtt megtennéd gondoltam szólok...

2012. máj. 25. 10:46
 65/71 anonim ***** válasza:
*áram
2012. máj. 25. 10:46
 66/71 A kérdező kommentje:
Öngyilkosság után még érzek is valamit?Tessék?!
2012. máj. 26. 21:50
 67/71 anonim ***** válasza:
Miért az hiszed meghalsz,és csak nagy ürességet fogsz érezni hát nem...sokkal rosszabb lesz.
2012. máj. 27. 13:29
 68/71 A kérdező kommentje:
Nem szokásom már hinni :/ Reményeim szerint halálom után:kész,vége,nem lesz semmi és megszűnök létezni!Ez bonyolult?
2012. máj. 27. 14:03
 69/71 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Szerintem sem szűnünk meg létezni. Többek vagyunk anyagi valónknál, és azt a többletet visszük magunkkal. De hogy az milyen, azt nem tudom...

Az élet nehéz. Nagyonis. De ha ezt a feladatot kaptuk, hogy boldoguljunk vele, akkor nehogymár ne bírjunk!!!

Szánd el magad, és tűzd ki a célt: csakazértis boldog leszek!

2012. máj. 28. 23:27
 70/71 anonim ***** válasza:
Bár nem olvastam végig az összes kommentet..Saját tapasztalatból mondom amit írok..remélem segít egy kicsit...Szóval sokszor megfordult az én fejemben is,de én tudom magamról h nem merném megtenni bár egyszer-kétszer közel voltam...Szóval azért sem teszem meg,mert ha már minden rossz és ez az egyetlen kiút,akkor eszembe jut h ennél rosszabb az életben nem lehet a helyzet,az öngyilk. rosszabb.Utána az jut eszembe h körülöttem hány ember életét teszem tönkre.Illetve h vannak céljaim,ha nincsenek ,keresek,és azokat kergetem bármi áron!Mindenhonnan fel lehet kelni,ne hagyd h egy legyél a teljesen szétesettek közül.Örülj annak amid van.Ha esetleg hinni nem tudsz,bár esküszöm egész életemben a hitem segített Istenben lévő hitem és nem az h vallásos lennék mert nem szeretek templomba járni,de tényleg az h Isten segít!Ha te is akarod!!Nekem is olyan dolgam voltak kiskoromban,amik kinyírhattak volna és lelkileg belém is égtek de az akkori rossz irányított mindig is,h jobb legyen én nekem kell tenni érte.Keress,kutass dolgok után,amiket megszerethetsz és alkoss célokat és valósitsd meg!Ennyit tudok most igy...
2012. jún. 2. 16:46
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!