Vélemények az öngyilkosságról?
Köszi a tanácsot. Majd naponta sétálok egyet. Viszont a kommunikálás nehezen oldható meg :/ Barátaim nem igazán vannak,egyetlen jóbarátom van,de vele havonta egyszer tudok találkozni,mivel messze lakik és csak e-mail-ezgetünk amúgy. Szórakozni meg pénzhiány miatt nem tudok eljárni és itt ahol lakom szinte csak ott lehet új arcokat megismerni :/ Az ismerkedés amúgy is nehezen megy nekem :(
Mit szeretnék,mire vágyom?Amit először elterveztem tanulásügyileg,arról kiderült hogy lehetetlen megoldani,amit most tanulok,abban nem tudom van-e lehetőség,értelem.Kapcsolatom bizonytalan kezd lenni....Hasznos szeretnék lenni,de nem találok semmi olyan tevékenységet,szakmát,ahol hasznos lehetnék :( Új cél kellene,de hiába keresem,nem találom...
Jó a séta, de kevés... INTENZÍVEBB testmozgás kell, jól átmozgatni a tagjaidat, az endorfint szabadít fel tudtommal.
Hasznos szeretnél lenni... addig is, amíg rátalálsz a fizetett hasznos munkára, nézz szét ott, ahol laksz, kinek segíthetnél --- ez neked is nagy segítség lenne. Ha az ember másnak segít, addig sem a maga problémáján őrli magát. Lehet bevásárolni időseknek, intézni a postájukat, receptjüket, gyereket korrepetálni, bébiszittelni... talán egyikért másikért kérhetsz is valami pénzt...
Valamit mindenképp csinálj, mert a 4 fal között mindenki mély depresszióba esik, ez törvényszerű!!! A munkanélküliek, a friss nyugdíjasok, a kisgyerekesek egyaránt.
Hajrá!
Figyelj.
Mindenhonnan van kiút.
Kivéve egy bezárt szobából. Onnan nincs.
De b@zmeg, ÁLLJ FEL! NEM ADHATOD FEL!
Kűzdj. Menj Amerikába, az a lehetőségek hazája. Csak találsz valamit.
Pillanatnyi elmezavar (tudom, évek), ezért még nem kéne eldobnod magadtól az életet!
Na akkor figyelj öngyilkosság után kb olyan érzésed lesz mintha erősen rázna az ára de egyfolytában és nagyon sokáig
úgyis marad.
Mielőtt megtennéd gondoltam szólok...
Sziasztok!
Szerintem sem szűnünk meg létezni. Többek vagyunk anyagi valónknál, és azt a többletet visszük magunkkal. De hogy az milyen, azt nem tudom...
Az élet nehéz. Nagyonis. De ha ezt a feladatot kaptuk, hogy boldoguljunk vele, akkor nehogymár ne bírjunk!!!
Szánd el magad, és tűzd ki a célt: csakazértis boldog leszek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!