Vélemények az öngyilkosságról?
A véleményem róla hogy gyávaság,és hatalmas butaság az öngyilkosság..
Egy életet kaptál nincs több belőle.Vannak rossz napok,de hiszem hogy mindig jön valami jó is..
Én vagyok az élő példa rá.Amit én eddig átéltem azt sokan nem bírták volna.Csoda hogy nem bolondultam meg.De sosem gondoltam az öngyilkosságra..
Mindig jön valami jó..Higgy nekem..
Nem tartom gyávaságnak teljesen...Max gyengeségnek; de ha erős lennék, akkor nem járna ilyen a fejemben...Mára már csak egy vékony hajszál tart vissza, az is vékonyodik - de nagyon...
Kedves Metállat! A cry for help szerinted mit jelent?!
a vízbefulladást? ezt gondold át, mert k.-ra fáj.
egyébként nem vagyok az öngyilkosság ellen, ha tényleg erős indok van rá, de az esetek többségében az a reménytelen helyzet nem reménytelen helyzet, csak depressziós tévképzet.
Kedves Metállat! A cry for help szerinted mit jelent?!
Nem kell álszenteskedni, ha lelki segítségre van szükségem, akkor nem gyakorin sírom el a bánatom, hanem elhúzok terápiára, vagy emberek közé megyek.
aki nem gondolt még rá, az azt mondja: gyávaság.
aki gondolt már rá, az azt mondja: bátorság.
én meg azt mondom: NE TEDD MEG
egyes válaszolók arroganciája pedig döbbenetes
Ezt ( [link] olvastam ,ez alapján néztem ki magamnak. Ha már tényleg megtenném ,megérdemlem a fájdalmat.
+
A kedves gyászoló család, főleg "kedves"anyuka az egyik ok.Anyagi okokból kész lelkiterror van itthon!
nem vagyok álszent, de nincs kihez fordulnom, terápiára nincs lehetőségem,mivel úgy tudom az pénzes.?
Azon kívül,hogy ne tegyem meg,miért ne? Tipikus depressziós lettem, nem látok kiutat ebből :'( Totál szét vagyok esve, a saját apám (elvált szülők,féltestvér(ek)) csak udvariasságból találkozik velem egy évben 1-2 alkalommal,azt is én kezdeményezem,az élet minden területén sz@rban vagyok! Most mit tegyek?! Ez van..
Nagyszerű, de utána már nem fogsz tudni visszajönni, hogy röhögj egy jót anyukán, amiért így kitoltál vele. Ellenben amíg életben vagy...
A helyzet kilátástalanságáról pedig kérdezz meg külső szemlélőt is, lehet, hogy nem is olyan reménytelen a helyzet (tapasztalatból beszélek).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!