Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Vélemények az öngyilkosságról?

Vélemények az öngyilkosságról?

Figyelt kérdés
Reménytelen helyzet,nincs más választás...Mi a véleményetek? Ha már valaki itt jár, van még esélye?Hogyan beszélnétek le róla?A vízbefulladástól miért retteg minden jelölt?Én tuti azt választanám.Álmodtam is ilyesmit,aztán utánaolvastam....Cry for help... :'(
2011. nov. 28. 23:46
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/71 anonim ***** válasza:
73%

Nem kötelességed senkit szeretni.

Ha bármelyik családtagom leszarna, én minek nyomuljak?

Csinálj magadnak SAJÁT családot.

De egy kis depike miatt ha öngyin jár az agyad... hát..........

2011. nov. 29. 00:08
 12/71 anonim ***** válasza:
89%

Metállat pofátlanul közli amit akar, de igaza van.

Úgy érzed, ez már a legalja?

Akkor nincs mit vesztened, úgyhogy kapd össze magad, és kezdj valamit.

2011. nov. 29. 00:11
 13/71 A kérdező kommentje:

Őszintén szólva nem röhögni akarok...nem igazán érdekel semmi, már sírni sem tudok...

"A víz a tüdőben intenzív, égető fájdalmat okoz, amit az oxigénhiány először csend és nyugalom érzésébe fordít át, majd az oxigénhiány miatti eszméletvesztés és az agyhalál következik." Az a baj , hogy már erre is csak annyit reagálok, hogy jól hangzik :/

Kecskeméten tud valaki segítséget? Hátha meggyőzne valaki, hogy leszek még boldog is egyszer...Nem akarok meghalni,csak nem látok (még) más kiutat..

Saját családot csinálnék, de az is bizonytalan, a párom mindig elbizonytalanít abban, hogy stabil-e a dolog, de ez lehet,h csak a "depi" miatt van :/ Nem tudom...

2011. nov. 29. 00:11
 14/71 anonim ***** válasza:
84%
Az A VÉLEMÉNYEM az öngyilkosságról hogy semmi értelme. Gyakorlatilag sokra nem mész vele hogy kivonod magad a forgalomból. Én átrágtam magam ezen a témán. Arra a következtetésre jutottam hogy általában az emberek rossz helyzete vezet ehhez. (A tehetetlenség) Általában a helyzetet más emberek teremtik elő. Ha megölném magam csak nekik tennék szívességet. De mivel gyáva ember vagyok így megfogadtam ha olyan helyzetbe kerülök inkább a felelősöket taszítom a halálba magam helyett (Előtt). Ha nemsikerül úgyis meghalok de legalább nem magamnak kellett megtenni. Ha nem találom a felelőst kirabolnék egy bankot és a pénzt elosztanám azoknak akik számítottak valamit az életemben, vagy a rászorulóknak vagy mit tudom én. (Nem izgatna már túlzottan) Ezzel már nem haltam volna meg hiába. Valami kis értelme így legalább lenne. Mivel senki nem tudja mi van odaát. ,már ha van egyáltalán valami?! Így inkább kihasználom az időm még ha tudom hogy meg kell halnom akkor is.
2011. nov. 29. 00:13
 15/71 anonim ***** válasza:
64%

Van párod?

Látod, nekem még az sincs, egy olyan dolgot nem tudok mondani, amiben szerencsés vagyok, és mégis kibírom valahogy.

2011. nov. 29. 00:16
 16/71 anonim ***** válasza:
100%

Túlsúlyos vagyok és randa a pofám is.

Mégis kellettem egy szép csajnak.

Ha nekem "sikerült", akkor tényleg bárkinek.

2011. nov. 29. 00:19
 17/71 A kérdező kommentje:

Odaát nincs semmi szerintem, de ha összefutnék Istennel, minimum behúznék neki egyet - legalábbis megpróbálnám...

Ha a semmi jön, az sem érdekel, csak lenne már vége ennek a piszok nagy fájdalomnak..2 lehetőségem van: vagy the end vagy segít valaki (bár ezt nehéz elkpzelni, méghogy nekem szerencsém lenne csak 1szer is?!)

Kecskeméten segítség?

Metállat: Most komolyan, neled jó minden, miért nem fogod már fel, hogy nekem nem az?

2011. nov. 29. 00:20
 18/71 anonim ***** válasza:
64%

első vagyok..

Amiért te öngyilkos akarsz lenni az nem olyan hogy nem lehet megoldani a dolgot.A pénztelenséget is meglehet oldani,csak másképp kell hozzáállni.

"kedves anyuka" miatt meg véletlenül sem érdemes meghalni.Ne haragudj hogy ezt mondom,de te nem is éltél át olyat amitől így kéne érezned magad.Ez még messze nem a fájdalom,kín..Nincs pénzed?? Nem te vagy az egyetlen..Apád nem foglalkozik veled? Lépj túl rajta,és te se foglalkozz vele.A szeretethiányodat ad oda olyannak akinek szüksége lesz rá..

Én a poklot jártam meg,mégsem gondoltam vízbe fulladásra vagy arra hogy megöljem magam.

Csak megjegyzem hogy van ingyenes pszichológus csak el kell menni és beutalót kell kérni..Nekem sokat segített..(és ingyen volt)

2011. nov. 29. 00:21
 19/71 anonim ***** válasza:
87%

Első vagyok megint ..

Tudod mit? Ha elmondom röviden mit éltem át,és ha te azt mondod,hogy "bizony,te sokkal többet szenvedtél mint én" akkor lemondasz az öngyilkosságról,és a lehetőségeken töröd a fejed hogy legyen jobb életed..

(nagyon nehezen mondom el a fájdalmamat,mert bár töb éve már de ma is ugyanúgy fáj)

Áll az alku??

2011. nov. 29. 00:26
 20/71 anonim ***** válasza:
36%
Sajnos,nem egy embert ismertem,aki egyszer csak öngyilkos lett.Volt olyan,akinek sikerült is.A reakció minden esetben zavar,értetlenség,és nagyon gyors felejtés.Az élet értelme a folytonossság.Ne halj meg addig,amig nincs utódod.Ha meg már van,akkor nem is akarsz meghalni,mert a valódi,önzetlen szeretetet az ember először akkor tapasztalja meg,mikor a saját gyermeke öleli meg.Ha eljutsz idáig,már nem is fogod érteni,mit (nem)akartál.
2011. nov. 29. 00:26
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!