Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Vélemények? -no arms no legs,...

Vélemények? -no arms no legs, no worries- (bőv. Lent)

Figyelt kérdés

http://www.youtube.com/watch?v=JkxtlwX8LB0&feature=related

Gondolom nem én ismerem ezt itt egyedül, már vagy 3-4 hónapja bukkantam rá. Nagyon érdekelne a benne szereplő DVD, de mivel angolul nem beszélek, sokra nem megyek az angol letöltős oldalakkal, nagyon nem is merek garázdálkodni rajtuk. Feliratosan nem tudja valaki belinkelni? Tudom, hogy nagyjából lehetetlent kérek, de egy próbát megér.

Én, ahogy sokan mások is nagyon becsülik ezt az embert, reményt és életerőt lehet belőle meríteni. Gondoltam megosztom veletek, hát ha én is tudok valami "hasznot" húzni belőle, bár ez így nagyon csúnyán hangzik. Köszönöm előre is, ha van valami! :)

2011. júl. 1. 23:15
 1/1 JLlompi ***** válasza:
Nagyon jó fej ez a csávó !!! Mármint ,hogy láb és kéz nélkül tud élni és poénkodni is vele ráadásul viccesen :D jófej!!
2011. júl. 2. 00:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!