INTJ lány? Vélemények róla? Vonzó/nem? Érdekes? Kívülálló?
Vonzó, bár én INFJ vagyok, nem a tükörképem, de azért kijönnénk. Bár az ilyen tesztekből nem mindig érdemes messzemenő következtetéseket levonni. :)
20/F
Ezzel az a baj, hogy a személyiség az kontextusfüggő, ami azt jelenti hogy egyes társaságokban totál ellentétesen is viselkedhetsz mint amit kidobott a teszt.
Azaz szard le a tesztet. INTJ lány vagy ESFP... Ettől nem függ az hogy szeretlek, kihozom belőled a legjobbat így is úgy is :)
Ízlések és pofonok.. nekem speciel vonzó ha valaki "kívülálló". Én INTJ fiú vagyok.
21
Én INTP lány vagyok, a legjobb barátnőm ITNJ. Nagyon szépen, békésen, egyetértve, egy szó nélkül tudunk egymás mellett ülni és olvasni.
Persze beszélgetünk is. Nem kívánhatnék jobbat. Intelligens, de mindig kijavíthatom, igény szerint. Valami hibát mindig vét a gondolatmenetében :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!