Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » INTJ lány? Vélemények róla?...

INTJ lány? Vélemények róla? Vonzó/nem? Érdekes? Kívülálló?

Figyelt kérdés
[link]
2011. aug. 24. 19:44
 1/7 anonim ***** válasza:

Vonzó, bár én INFJ vagyok, nem a tükörképem, de azért kijönnénk. Bár az ilyen tesztekből nem mindig érdemes messzemenő következtetéseket levonni. :)

20/F

2011. aug. 24. 19:54
 2/7 anonim ***** válasza:
21%

Ezzel az a baj, hogy a személyiség az kontextusfüggő, ami azt jelenti hogy egyes társaságokban totál ellentétesen is viselkedhetsz mint amit kidobott a teszt.

Azaz szard le a tesztet. INTJ lány vagy ESFP... Ettől nem függ az hogy szeretlek, kihozom belőled a legjobbat így is úgy is :)

2011. aug. 24. 22:21
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Ízlések és pofonok.. nekem speciel vonzó ha valaki "kívülálló". Én INTJ fiú vagyok.

21

2011. okt. 22. 15:55
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Elég régi kérdés, de mivel én is INTJ nő vagyok, elmondhatom, hogy tipikus kívülállónak számítunk. Hiába tudjuk mi, hogy milyen fantasztikusak vagyunk, a legtöbb ember nem találja meg velünk a közös hangot és az introvertált személyiségünk miatt mi se nagyon igyekszünk elvegyülni.
2012. aug. 9. 19:54
 5/7 A kérdező kommentje:
Teljesenegyetértek veled, utolsó. :)
2012. aug. 23. 13:14
 6/7 intj1977 válasza:

robot

[link]

2012. szept. 28. 22:16
 7/7 anonim ***** válasza:

Én INTP lány vagyok, a legjobb barátnőm ITNJ. Nagyon szépen, békésen, egyetértve, egy szó nélkül tudunk egymás mellett ülni és olvasni.

Persze beszélgetünk is. Nem kívánhatnék jobbat. Intelligens, de mindig kijavíthatom, igény szerint. Valami hibát mindig vét a gondolatmenetében :D

2014. jún. 21. 22:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!