Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 16 éves lány és egy 21 éves srác! Vélemények? (bővebben lent, fontos)
Regisztráltam egy társkereső oldalra komoly kapcsolat céljából.Egy 21 éves srác kezdeményezett,és én benne is lennék a további ismerkedésben,később a járásban,de kissé zavar a korkülönbség.Helyes is,pont az én ízlésem,de mégsem tudom hogy legyen.Eddig még nem volt barátom,és a szüzességemet sem szeretném elveszteni 18 éves koromig.A másik probléma viszont az,hogy 50 km-re lakunk egymástól.
Mi a véleményetek?A helyemben Ti mit tennétek?
Légyszi nemet és kort is írjatok,és a válaszokat előre is köszönöm.
ősszel töltöm a 16-ot pontosan
egy: Ha a lányom jönne azzal, hogy egy társkeresőn szedett össze magának egy srácot, kiröhögném.
Másik, te írtad: 18-éves korodig szűzesség megmaradjon. ha ezt akarod, hagyd a srácot a fenébe, kétlem, hogy várna rád még két évet rád. Itt 50km= neked lelkizik, majd mikor offline csajozik in the live, csak nem veled.
Helyedben mit tennék? Több időt tölts életszerű dolgokkal, és igyekezz felnőni gondolatokban.
Nézőpont kérdése mit nevezünk primitiv gondolkodásnak.
Akkor is röhej, hogy ifjú 16 éves lánynak társkeresőn kell keresgélnie, az az elvált gyermektelen 40-esek, és az őket megkefélni akaró kanok gyűjteménye. (oké, vannak normálisak is, meg ilyenek, de általánosságban)
jah, lányom inkább a Csendes Óceánt akarja átúszni, mint 16 évesen gép előt ismerkedjen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!