Vélemények? A temetésem tervezem
Figyelt kérdés
Az utóbbi pár hónapban egész jól voltam,a depresszió elkerült,viszont az elmúlt héten újra erőt vett rajtam a melankólia.Már a temetésemet tervezem,le is írtam mindent.2011. nov. 21. 00:51
1/5 anonim válasza:
Ne hülyéskedj!!! Menj szakemberhez, pszichológushoz vagy pszichiáterhez, ő majd kirángat ebből és rájössz, hogy élni jó :) Komolyan mondom, nem a levegőbe beszélek, voltam már a te helyedben!
2/5 anonim válasza:
Sokan vagyunk így. Világméretű agóniának vagyunk részesei vagy inkább áldozatai.
Én is "áthallom" a világ közérzetét, és feszült, nyomott, csalódott vagyok, pedig személyes gondjaim nem indokolnák, ugyanis nem olyan egetrengetőek számomra.
3/5 anonim válasza:
Én már évek óta nem látom értelmét semminek, az életem egy csőd, most se tudok aludni, annyira magam alatt vagyok... De soha nem ölném meg magam, annál bármi jobb.
4/5 anonim válasza:
én nem engedhetem meg magamnak, hogy az amúgy is nehéz helyzetben lévő családomra még egy temetési költséget is rásózzak, egyébként már biztosan megterveztem volna.
5/5 anonim válasza:
jól van, semmibaj,szépen tervezd meg a temetésedet,
találd ki melyik ruha legyen rajtad, milyen zene menjen, stb.
Megvan?
No,akkor megnyugodhatsz,Ésmost szépen menj el sétálni, beszélgess a szomszéddal, vegyél egy szál virágot,
pakold meg a férfiak/nőkfenekét a buszon,és figyeld a hatást. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!