Vélemények az öngyilkosságról?
Ne add fel vazmeg!!
A víz lefelé folyik üljél feljebb .ott ülsz a net előtt egymillió lehetőséged van keress rá valami gyógymódra. Akár alternatív akár hagyományos. Ha elfogadod a halált tuti be is következik. Egyik haverom elesett motorral. Az orvosok már a lepedőt sajnálták alá mert biztosak voltak benne hogy reggelre maghal. Ez 4 éve történt. Gyakorlatilag itt issza el a teámat minden nap ami miatt kiborító személy. Azóta kutya baja. szóval ne érdekeljen mit mondanak az orvosok mit mond az élet mit mond bárki. egy nap alatt is fordulhat nagyot az életed.
Én olyan aszmás voltam hogy 2 évig majd meg fulladtam szó szerint.volt olyan hogy napokig ülve aludtam.ó Mostanra helyre tettem magamba a dolgokat. utánnaolvastam heteken át mit lehet tenni meg stb. Megoldódott a dolog magától. Nem lehetsz ilyen hogy csak így feladod. Pihenj meg ha elfáradtál és kezd újra.
1: 21vagyok.
2: Ideggondozó?! Ott meg mi történik??? Picit rosszul hangzik...
Szerintem sokan nem nagyon tudják hova tenni ezt a kérdést. Valószínűleg azért nem, mert vagy szerencsések az életben, vagy pedig túl gyávák az öngyilkossághoz ezért a lehető mégszrabbat választják. Gondold át. Átolvastam a halálról író cikket és elképesztő félelem fogott át -de most őszintén- átgondoltam, hogy minden halál drámai, nem lehet 'egyszerűen' csak meghalni, rettentő durva és mindennel ellenes ami vagyok..amik most vagyunk, hiszen biológiai lényünk vége.
Márpedig sokan, de nagyon-nagyon sokan annyira félnek ettől az érzéstől, hogy inkább a kissebb szrt választják, ez pedig az élet :) Mert belátható, hogy semmi sem fogható a halálhoz. Tehát: aki öngyilkos lesz, na az az igazán bátor ember ;) Rengeteg ismerősöm volt öngyilkos idén...legalább 5! 5! ember akit ismertem megölte magát és végigtekintettem a sok szánalmas rokonon akik csakis saját magukért siratták azt az embert aki gyűlölt már élni, gyűlölte a családtagjait és úgy mindent egybevetve.
Az öngyilkosság nálam MINDENKÉPPEN BÁTORSÁG.
Persze biztos vagyok abban, hogy majd jön ide a sok hittérítő leírja, hogy 1+1=2 és én hülye vagyok :) Dehát akkor az vagyok ez van, én csak az érzéseimet írtam le őszintén, és amit itt elolvastam a halálról az ellen minden porcikám tiltakozik, mivel fél. Fél a megsemmisüléstől és mivel ilyen gépek vagyunk ez ne is csoda.
Ettől függetlenül viszont el tudok képzelni olyan helyzetet amikor az ember már nem bírja tovább. Nem szeret itt élni, kiégett, megutálta az embereket (, ha így van annak mindig van oka, és általában nyomós oka)
Viszont, ha ez így van akkor miért ne ölhetné meg magát?:)
Én egyébként pont azért nem ölöm meg magam mert amit eddig átéltem az mind nem ér fel a halállal járó félelmemmel, ha ez megvátlozik akkor valószínű, hogy megölném magam, igen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!