Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Vélemények az öngyilkosságról?

Vélemények az öngyilkosságról?

Figyelt kérdés
Reménytelen helyzet,nincs más választás...Mi a véleményetek? Ha már valaki itt jár, van még esélye?Hogyan beszélnétek le róla?A vízbefulladástól miért retteg minden jelölt?Én tuti azt választanám.Álmodtam is ilyesmit,aztán utánaolvastam....Cry for help... :'(
2011. nov. 28. 23:46
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/71 A kérdező kommentje:
Inkább meló+barátok :/ Szakember talán szerez barátokat,munkát? A családos problémám meg tuti nem tudná orvosolni...
2011. dec. 18. 21:34
 42/71 anonim ***** válasza:

A szakember abban tud segíteni, hogy hogyan éled meg a külső dolgokat, illetve, hogy mozgósítani tudd a saját belső erőidet, és lépéseket tudj tenni a problémád megoldása felé.

Ezen kívül:

ha az öngyilkosság gondolata felmerül, az a BIZTOS jele annak, hogy szakemberre van szükség. Mondtam már, problémák vannak, voltak, lesznek, de hogy úgy éljük-e meg, hogy "OK, ez van, nekiveselkedek" vagy "húúú.. ezt nem bírom ki... talán öngyilkos legyek?" -- ez már a belső állapottól függ. Ha nem bírod ki, szakember kell.

Amúgy nem kell tőle félni, tényleg.....

Sok sikert!

2011. dec. 18. 21:44
 43/71 A kérdező kommentje:

Esetleg tudsz is ajánlani jó szakembert?Pl.Szegeden(szegedi vagyok),de szóba jöhet még Kecskemét vagy Kiskunfélegyháza is.

Ha vki ír egy jó szakembert, lehet hogy ráveszem magam :/ Bár őszintén szólva nem tudom elképzelni,hogy segíthet rajtam...

2011. dec. 18. 21:50
 44/71 A kérdező kommentje:
???
2011. dec. 18. 21:57
 45/71 anonim ***** válasza:
Megy privátban az infó!
2011. dec. 18. 22:21
 46/71 anonim válasza:
Az a véleményem, hogy az öngyilkosság nem mást jelent, mint megfutamodást, menekülést a gondok elől!
2011. dec. 30. 17:29
 47/71 A kérdező kommentje:
Így van, csak valakit ez már nem érdekel :/ Főleg ha elég nagy a gond.
2011. dec. 30. 18:15
 48/71 anonim ***** válasza:
Mindenki azt hiszi öngyilkosság után jobb lesz,honnan tudod. hogy nem lesz-e rosszabb ?céltalanul bolyongani,semmiséget ürességet érezni látni az itt maradt szeretteidet,ahová visszajönnél de nem tudsz, beszélnél hozzájuk de nem látnak?
2012. jan. 20. 23:36
 49/71 A kérdező kommentje:
Nekem ne lenne kedvem visszamenni azok közé, akik kicsináltak lelkileg :/
2012. jan. 21. 09:13
 50/71 anonim ***** válasza:
Nemcsak az honnan gondolod hogy nem lesz e még rosszabb ha meghalsz
2012. jan. 21. 11:07
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!