Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Vélemények az öngyilkosságról?

Vélemények az öngyilkosságról?

Figyelt kérdés
Reménytelen helyzet,nincs más választás...Mi a véleményetek? Ha már valaki itt jár, van még esélye?Hogyan beszélnétek le róla?A vízbefulladástól miért retteg minden jelölt?Én tuti azt választanám.Álmodtam is ilyesmit,aztán utánaolvastam....Cry for help... :'(
2011. nov. 28. 23:46
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/71 anonim ***** válasza:

"vagy pedig túl gyávák az öngyilkossághoz ezért a lehető mégszrabbat választják"

Most ez így az utóbbiak fényében biztos furcsán hat, na mindegy aki lát az általam írottakban fantáziát az lát. Meg döntse el mindenki maga, hogy épp mi a rosszabb. Az élet ami hátra van, vagy a fájdalmas halál.

El tudok képzelni olyan szitut amikor egy ember inkább a halált választja. Nézzétek meg az "Elefántember c. filmet" aztán legyetek képmutatók.

Tessék, ő így kényszerült élni:

[link]

Ezzel amúgy még nem lenne baj, ha az emberek 99%a nem lenne intoleráns idióta. Pedig pont a mi fajunk az aminek a kezében van annak a kulcsa, hogy az állatok fölé emelkedhessen. Bár ez nem nagyon fog összejönni sosem.

Amúgy sok ilyen torz ember van még a világon, én magam is láttam egyet itt a környéken, egy villamoson utaztunk jól meg is találta szerencsétlent pár idióta. Na mindegy ezen nem tudunk segíteni.

Az egészben egyébként az a vicces és meghökkentő, hogy egy ilyen torz állat pl egy farkas amelyik alig tud járni mert csomókból áll a fél teste, még az is oda fog kúszni egy rothadó nyúl teteméhez, hogy élhessen.

Egyszerűen erre vagyunk mi is kódolva. Ezért mondom: az öngyilkossághoz nagy bátorság kell.

2011. nov. 29. 01:48
 32/71 A kérdező kommentje:

Köszönet a válaszokért, nem gondoltam, hogy ilyen sok válasz fog jönni. Átgondoltam a dolgokat és valószínű adok magamnak egy utsó esélyt még :/ Hátha megerősödöm valahogy... "Ami nem öl meg, az erősebbé tesz" olvastam valahol...Remélem sikerül megúsznom totál becsavarodás-öngyilk.nélkül :/ A múltamat magam mögött (próbálom) hagyni és csak arra koncentrálok, hogy új céljaim legyenek, azokat elérjem valahogy, ilyesmi...

Köszönöm még1x a válaszokat!

2011. nov. 29. 12:04
 33/71 anonim ***** válasza:
Ja,az ideggondozó tényleg rosszul hangzik,de úgy hívák ezt a megoldást.Főleg beszélgetés,vagyis elmondhatod a bajokat, a pszichiáter meg úgy kérdez,hogy segít rájönnöd,hogy kivel hogyan viselkedjél,hogy neked is elfogadható legyen.
2011. nov. 29. 14:24
 34/71 anonim ***** válasza:
40%

Az éle sz4r! Ez van, el kell fogadni. Aki öngyilkos akar lenni az gyáva! Gyáva felvenni a harcot az élettel! :S Hajajj... hányszor, és mennyit szenvedtem már az életben! D soha nem akartam emiatt meghalni!

Vesd el ezt az ötletet! És keress megoldást a problémáidra!

"Nincs lehetetlen, csak tehetetlen!"

2011. nov. 29. 22:24
 35/71 anonim ***** válasza:

Én írtam meg neked privátban hogy milyen poklot jártam meg..(tudod az alku..)

Örömmel olvastam hogy mégiscsak az életet választod..Jó döntés..Higgy nekem! Egyszer hálás leszel azért hogy élsz,és lesznek emberek akiket imádni fogsz..akikért érdemes lesz továbbra is élned..

Én is olvastam valahol: "A remény hal meg utoljára"

Szóval remélj,és jobb lesz idővel minden..Én tudom, és most már te is tudod...

sok sikert a továbbiakban..

2011. nov. 29. 22:28
 36/71 A kérdező kommentje:

Köszönöm :)

Bár a mostani álláspontom:

Adok még 1 esélyt az életnek, de ha az elúszik, "úszok" utána... :/ De remélem nem kell :/

2011. nov. 29. 22:52
 37/71 anonim ***** válasza:

Szia!

A helyzet lehet szörnyű, a problémák óriásiak, de annyira soha, hogy az egész életet eldobd. Ha így éled meg, az súlyos depresszió, meglátod, ha kijössz belőle, egész másképp fogod látni ugyanazokat a dolgokat.

Terápiára van szükséged nagyon sürgősen. NEM FIZETŐS! Nézz Kecskeméten egy Pszichiátriai Gondozót, menj el a rendelésre, és mondd el azt, amit itt. Pszichológus is kell dolgozzon ott. Bár úgy tudom, ha konkrétan az öngyilkosság lehetősége felmerül, gyógyszeres kezeléssel kezdik.

Hidd el, nem aproblémák gyűrik le az embert, hanem a depresszió!

Sok sikert!

35n

2011. nov. 29. 23:56
 38/71 anonim ***** válasza:
100%

"Az éle sz4r! Ez van, el kell fogadni. Aki öngyilkos akar lenni az gyáva! Gyáva felvenni a harcot az élettel! :S"

És, ha azt mondom, hogy vágd át a nyakad most azonnal?:D Megteszed? Nem. Mert félsz a haláltól. Jobban mint bármitől az életben. Ez félelem. Nincs itt szó semmilyen harcról.

2011. nov. 30. 09:39
 39/71 A kérdező kommentje:
Megint itt vagyok...:(Az utsó esély is kételyes,annyira vacakul állok.Melót sehol nem találok suli mellett,kapcsolataim(baráti,családi,szerelmi)egyre rosszabb,bár szerelmi még elmegy vhogy.Egyre többször tartok ott megint,hogy nem bírom tovább:(Beszélni erről ráadásul 1 ismerősömmel se lehet,mert rögtön nekem jönnek,hogy haggyam abba a hülyeséget(eddig2ismerősömnél-közeli-próbálkoztam):/Mit csináljak most?Tudom,h szerintetek gyávaság,de ki mondta , hogy én bátor vagyok?!
2011. dec. 18. 21:08
 40/71 anonim ***** válasza:

Mondom: KÉRJ SEGÍTSÉGET!!! Vannak emberek, akik azt választották élethivatásnak, hogy segítsenek a mások baján: ezek a pszichológusok és pszichiáterek!

De csak onnantól kezdve tudnak segíteni, ha felkerested őket! (Közeli ismerősök nem elegekek, szakember kell).

Indulj, egy kis lépés már sokat számít!

Hajrá!

2011. dec. 18. 21:30
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!