Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Vélemények az öngyilkosságról?

Vélemények az öngyilkosságról?

Figyelt kérdés
Reménytelen helyzet,nincs más választás...Mi a véleményetek? Ha már valaki itt jár, van még esélye?Hogyan beszélnétek le róla?A vízbefulladástól miért retteg minden jelölt?Én tuti azt választanám.Álmodtam is ilyesmit,aztán utánaolvastam....Cry for help... :'(
2011. nov. 28. 23:46
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/71 anonim ***** válasza:
100%
ha már reménytelen a helyzet vagy túl nagy erőfeszítések árán lehetne megoldani akkor megoldás az öngyilkosság, nem bátor dolog mert az élethez kell a nagyobb bátorság nem a halálhoz, de megszabaulsz ettől a sok szartól mind2nek van jó és rossz oldala. ha megteszed ne felejts el előtte bosszút állni azokon akik ártottak neked, már nincs veszteni valód. tedd meg az összes olyan dolgot előtte amit nem mertél eddig. és add át az istennek hogy szíjon le.
2012. jan. 21. 12:51
 52/71 anonim ***** válasza:

őszintén honnan tudjátok mi van a halál után?Miért gondolja mindenki azt hogy csak jobb lehet?

Én is voltam depressziós majdnem kiugrottam az ablakból ,de aztán eszembe jutott mi van akkor ha rosszabb a halál után még ennél is.

2012. jan. 21. 19:24
 53/71 A kérdező kommentje:

"ma 12:51"Köszi,átgondolom,mit tennék azokkal a ****-al :/ Tényleg nincs vesztenivalóm,szóval lehet megteszem.

Bár még nincs meg,hogy magamra végül a vizes megoldás legyen a tuti vagy más (?)

A halál után amúgy szerintem nincs semmi,SEMMI.Az agynak annyi,tehát nekünk is,mivel lélek az nincs.Csak az agyunk hiteti el velünk....

Végleges módszerre valaki tudna írni vmit?

2012. jan. 21. 21:20
 54/71 anonim ***** válasza:
55%
( Van lélek erre bizonyíték a testnélküli utazás)Ne akarj meghalni hidd el ha változtatsz a hozzáállsodon jobb lesz minden,relaxálj lazíts kicsit.
2012. jan. 21. 23:04
 55/71 A kérdező kommentje:

Most tartok ott,hogy február közepe felé jutok el agyturkászhoz...De addig mit tegyek???Napról napra egyre inkább meg akarom tenni,nem tudom kibírom-e addig és a doki tud-e segíteni a bajomon :( Már úgy érzem,megőrülök!Már volt vagy két alkalom,hogy majdnem konkréttan csináltam valamit(találtam pár nekem való módszert).Hogy tartsam vissza magam,hogy ne jussak el arra a pontra,hogy már megtegyem?:'(((Annyira reménytelen az egész...Semmi jövőképem,csak hogy vége legyen...

Help!?

2012. jan. 24. 22:44
 56/71 anonim ***** válasza:
gondjaid anyagi jellegűek?
2012. jan. 24. 22:58
 57/71 A kérdező kommentje:
Részben.
2012. jan. 24. 23:02
 58/71 anonim ***** válasza:

Figyelj, mondd a pszichiáternek, hogy nem biztos, hogy kibírod az adott időpontig, és kérj sürgősségi időpontot. Szuicidveszélyben szerintem hamarabb is fogad.

Hogy hogy bírd ki? Egy kicsit javít az ember közérzetén, ha komolyabb testmozgást végez NAPONTA, friss levegőn van, beszívja a napsütést.

Mivel telik a napod? Eljársz dolgozni? Mit csinálsz?

2012. jan. 25. 00:06
 59/71 A kérdező kommentje:
Munkanélküli vagyok,otthon ülök :( Alkalmi meló is ritkán kapok...Csak párhetente 7végén tudok kimozdulni,akkor is iskolába...Azt nagyon tudom élvezni,mert olyankor óra lelőtt/után sétálgatok a városban,a parton,stb.
2012. jan. 25. 07:33
 60/71 anonim ***** válasza:

Na, éreztem, hogy ilyesmi, akkor életmentő az, hogy MINDEN NAP elmenj otthonról, méghozzá intenzív mozgás legyen: úszni, futni, kirándulni, mindegy. 1-2 óra intenzív mozgás a szabadban a test biokémiájában nagyon kedvező változásokat idéz elő.

Valószínűleg nincs kedved megmozdulni, de AKKOR IS tedd meg! Tényleg életmentő....

És: találkozz emberekkel, kommunikálj, beszélj, az is kimozdít a belső, újra meg újra megjárt köreidből.

Tervezz! Mit szeretnél, mire vágysz? Színes képeket képzelj el egy boldog jövőről.

Most hirtelen ennyi. Kezdd el...

2012. jan. 25. 09:17
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!