Vélemények az öngyilkosságról?
őszintén honnan tudjátok mi van a halál után?Miért gondolja mindenki azt hogy csak jobb lehet?
Én is voltam depressziós majdnem kiugrottam az ablakból ,de aztán eszembe jutott mi van akkor ha rosszabb a halál után még ennél is.
"ma 12:51"Köszi,átgondolom,mit tennék azokkal a ****-al :/ Tényleg nincs vesztenivalóm,szóval lehet megteszem.
Bár még nincs meg,hogy magamra végül a vizes megoldás legyen a tuti vagy más (?)
A halál után amúgy szerintem nincs semmi,SEMMI.Az agynak annyi,tehát nekünk is,mivel lélek az nincs.Csak az agyunk hiteti el velünk....
Végleges módszerre valaki tudna írni vmit?
Most tartok ott,hogy február közepe felé jutok el agyturkászhoz...De addig mit tegyek???Napról napra egyre inkább meg akarom tenni,nem tudom kibírom-e addig és a doki tud-e segíteni a bajomon :( Már úgy érzem,megőrülök!Már volt vagy két alkalom,hogy majdnem konkréttan csináltam valamit(találtam pár nekem való módszert).Hogy tartsam vissza magam,hogy ne jussak el arra a pontra,hogy már megtegyem?:'(((Annyira reménytelen az egész...Semmi jövőképem,csak hogy vége legyen...
Help!?
Figyelj, mondd a pszichiáternek, hogy nem biztos, hogy kibírod az adott időpontig, és kérj sürgősségi időpontot. Szuicidveszélyben szerintem hamarabb is fogad.
Hogy hogy bírd ki? Egy kicsit javít az ember közérzetén, ha komolyabb testmozgást végez NAPONTA, friss levegőn van, beszívja a napsütést.
Mivel telik a napod? Eljársz dolgozni? Mit csinálsz?
Na, éreztem, hogy ilyesmi, akkor életmentő az, hogy MINDEN NAP elmenj otthonról, méghozzá intenzív mozgás legyen: úszni, futni, kirándulni, mindegy. 1-2 óra intenzív mozgás a szabadban a test biokémiájában nagyon kedvező változásokat idéz elő.
Valószínűleg nincs kedved megmozdulni, de AKKOR IS tedd meg! Tényleg életmentő....
És: találkozz emberekkel, kommunikálj, beszélj, az is kimozdít a belső, újra meg újra megjárt köreidből.
Tervezz! Mit szeretnél, mire vágysz? Színes képeket képzelj el egy boldog jövőről.
Most hirtelen ennyi. Kezdd el...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!