Az normális ha a feministákat megverném?
Látok sok videót hogy miket művel egy két nő, meg milyen tévképzetei vannak, főleg amerikába, de itt se ritka...
Na ha egy ilyen elém kerülne és elkezdene nekem emberkedni akkor szó nélkül agyonverném. Ilyen érzés van bennem mikor meglátok egy ilyet neten.
#79.
Igaz, hogy vannak még nagyobb problémák is, de attól még jó lenne a diszkriminatív intézkedések ellen is tenni valamit. Az már más kérdés, hogy sajnos nem megy az olyan egyszerűen.
#81.
Te csak egy problémát írtál- azt, hogy szerinted a nők nehezebben találnak munkát.
Légyszíves mutass erre valamilyen bizonyítékot is, ha már egyszer ezt állítod.
A nők a feminizmus nagy vesztesei.
Mi volt régen? Lehettek családanyák. Meg még családanyák is lehettek. Vagy apácák. Esetleg családanyák. Ezzel minden joguk és lehetőségük kimerült.
A nagy nőmozgalom eredménye: lehet akár űrhajós, tudós, politikus, bérgyilkos, miniszter stb.
De at űrhajósnő, tudósnő, politikusnő, bérgyilkosnő, miniszternő, szakácsnő, buszvezetőnő, könyvelőnő stb. azért legyen fantasztikus szerető, kiváló szakács, mesterien bánjon a gyerekkel, és mossa a férje szaros gatyáit.
Más
Sajátos matek egy meg nem nevezett országból (én hagyom ki, az írónő leírta)
Szóval a családban vagyok én, aztán ott van a három fiam, a két feleségem, meg a négy lányom. szóval mi négyen…
Normális.
Az állatvilágban is a szaporodásképtelen egyedeket vagy megeszik, vagy egyszerűen megölik.
Életre képtelenek.
És ahelyett, hogy befognák a szájukat, minden apróságon vérig sértődnek, felnagyítanak, halál komolyan vesznek mindent, és mindenért a férfiak a hibásak.
Bár a feministák ugyanazok, mint a sikertelen nők, hatalmas egóval.
#86 "Bár a feministák ugyanazok, mint a sikertelen nők"
ezt alá is tudod támasztani valamivel azon túl, hogy "szerintem" meg "én úgy látom"?
Csak mert nekem pl az egyetemen az összes professzorom feminista volt, nők ÉS férfiak egyaránt. Nem mondanám pl a tudományban jártas szakembereket sikertelennek...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!