Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Az normális ha a feministákat...

Az normális ha a feministákat megverném?

Figyelt kérdés

Látok sok videót hogy miket művel egy két nő, meg milyen tévképzetei vannak, főleg amerikába, de itt se ritka...

Na ha egy ilyen elém kerülne és elkezdene nekem emberkedni akkor szó nélkül agyonverném. Ilyen érzés van bennem mikor meglátok egy ilyet neten.

2023. jún. 12. 19:55
 81/117 anonim ***** válasza:
33%
Egyébként ahhoz képest, hogy folyton ecseteled, hogy mennyire el vannak nyomva a férfiak, két példát tudtál összesen felhozni, amiből egy még a feministák között is megosztó és a gyakorlatban nagyon kevés helyen alkalmazzák.
2023. jún. 14. 13:14
 82/117 anonim ***** válasza:
78%

#79.

Igaz, hogy vannak még nagyobb problémák is, de attól még jó lenne a diszkriminatív intézkedések ellen is tenni valamit. Az már más kérdés, hogy sajnos nem megy az olyan egyszerűen.

2023. jún. 14. 13:16
 83/117 anonim ***** válasza:
59%

#81.

Te csak egy problémát írtál- azt, hogy szerinted a nők nehezebben találnak munkát.

Légyszíves mutass erre valamilyen bizonyítékot is, ha már egyszer ezt állítod.

2023. jún. 14. 13:19
 84/117 anonim ***** válasza:
42%
#82 ez sokrétű probléma mert a másik oldalon is diszkriminálnak. Fiatal nők/anyukák hátrányban vannak a munkaerőpiacon, mert ha van férfi jelentkező is, akkor nagyobb az esély, hogy őt veszik fel, mert ő nem megy majd el szülni. Ezért ha a pasik is otthon maradhatnának a gyerekkel (és lenne is rá kedv), akkor ez is és a nyugdíj is megoldódna elméletben. Bár a nyugdíjrendszer problémája ennél mélyebb, ott teljes reformra lenne szükség. Szerintem ha valaki nem magangyugdijba fektet, az államra ne bízza magát, mert az nem fog róla gondoskodni.
2023. jún. 14. 13:21
 85/117 anonim ***** válasza:
27%

A nők a feminizmus nagy vesztesei.

Mi volt régen? Lehettek családanyák. Meg még családanyák is lehettek. Vagy apácák. Esetleg családanyák. Ezzel minden joguk és lehetőségük kimerült.

A nagy nőmozgalom eredménye: lehet akár űrhajós, tudós, politikus, bérgyilkos, miniszter stb.

De at űrhajósnő, tudósnő, politikusnő, bérgyilkosnő, miniszternő, szakácsnő, buszvezetőnő, könyvelőnő stb. azért legyen fantasztikus szerető, kiváló szakács, mesterien bánjon a gyerekkel, és mossa a férje szaros gatyáit.

Más

Sajátos matek egy meg nem nevezett országból (én hagyom ki, az írónő leírta)

Szóval a családban vagyok én, aztán ott van a három fiam, a két feleségem, meg a négy lányom. szóval mi négyen…

2023. jún. 14. 13:57
 86/117 anonim válasza:
65%

Normális.

Az állatvilágban is a szaporodásképtelen egyedeket vagy megeszik, vagy egyszerűen megölik.

Életre képtelenek.

És ahelyett, hogy befognák a szájukat, minden apróságon vérig sértődnek, felnagyítanak, halál komolyan vesznek mindent, és mindenért a férfiak a hibásak.

Bár a feministák ugyanazok, mint a sikertelen nők, hatalmas egóval.

2023. jún. 29. 22:42
 87/117 anonim ***** válasza:
0%

#86 "Bár a feministák ugyanazok, mint a sikertelen nők"

ezt alá is tudod támasztani valamivel azon túl, hogy "szerintem" meg "én úgy látom"?

Csak mert nekem pl az egyetemen az összes professzorom feminista volt, nők ÉS férfiak egyaránt. Nem mondanám pl a tudományban jártas szakembereket sikertelennek...

2023. júl. 6. 12:41
 88/117 anonim ***** válasza:
76%
#87 Erősen kétlem, hogy az összes professzorod véleményét ismernéd.
2023. júl. 6. 13:36
 89/117 anonim ***** válasza:
0%
#88 leglább 90%-át igen, mivel társadalomtudományi területen tanultam/tanulok, és a sztereotípiák működése és hatásai nagy részét képzik a tananyagnak, ezért igen, a legtöbb tanárom kifejtette a véleményét.
2023. júl. 6. 13:44
 90/117 anonim ***** válasza:
63%
#89 Ja, hát ilyen büfészakokon lehet, meg amúgy nem is szabad nekik mást mondani.
2023. júl. 6. 14:18

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!