Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Az normális ha a feministákat...

Az normális ha a feministákat megverném?

Figyelt kérdés

Látok sok videót hogy miket művel egy két nő, meg milyen tévképzetei vannak, főleg amerikába, de itt se ritka...

Na ha egy ilyen elém kerülne és elkezdene nekem emberkedni akkor szó nélkül agyonverném. Ilyen érzés van bennem mikor meglátok egy ilyet neten.

2023. jún. 12. 19:55
 71/117 anonim ***** válasza:
25%

"Az ismerősöd egy barom. De attól még, hogy van néhány így gondolkodó ember is, a nők gyakorlatilag sehol nincsenek elnyomva. Most pont te általánosítottál egyetlen egy ismerősöd alapján."

Egy szóval nem mondtam, hogy szerintem te is ezt gondolod. De azt tudom, hogy vannak ilyen emberek. Nem csak egyet ismerek egyébként. Ti is pár feminista alapján általánosítotok, hogy mind agresszív. Akkor ennyi erővel ott van Andrew Tate és hasonlók.

És azzal nincs megoldva a probléma, hogy rávágod, hogy ez egy barom. Mert nem rád jelent veszélyt, neked könnyű azt mondani, hogy ne foglalkozz vele.

Engem az rohadtul nem nyugtat meg, hogy te ott messziről rávágod, hogy barom, mert szabadon mászkálnak ilyenek anélkül, hogy bárki is megmondaná nekik, hogy az amit csinálnak nem oké.

2023. jún. 14. 11:30
 72/117 anonim ***** válasza:
58%

#71.

Én is nő vagyok, így én is bármikor összefuthatok egy olyan barommal, mint az ismerősöd. Viszont a szexuális zaklatást szerencsére bünteti a törvény, ezzel pedig meg van oldva a probléma. Aki zaklatja a nőket, az mehet a börtönbe.

Viszont a férfiak diszkriminálását egyelőre nem büntetik szinte sehogy. Ez egy rohadt nagy probléma és egyáltalán nincs megoldva.

2023. jún. 14. 12:16
 73/117 anonim ***** válasza:
39%
#72 de akkor mondj már könyörgöm példákat, hogy hol vannak diszkriminálva a férfiak, ami kifejezetten a feministáknak köszönhető?
2023. jún. 14. 12:21
 74/117 anonim ***** válasza:
58%

#73.

Már szó esett a női kvótáról és arról is, hogy csak a nők mehetnek 40 év munkaviszony után nyugdíjba. A feministák pont ezeket az intézkedéseket támogatják.

2023. jún. 14. 12:30
 75/117 anonim ***** válasza:
0%
#74 én mint feminista nem támogatom a kvótákat, a 40 év munkaviszonyban pedig a nő kicsit többet tesznek általában az államnak, azzal hogy megszülik az utánpótlást. Valljuk be, a férfiak erre nem képesek.
2023. jún. 14. 12:36
 76/117 anonim ***** válasza:
78%

#75.

Egy normális családban a férfi is részt vesz a gyerekek nevelésében, így ő is tesz az "utánpótlásért". Aki meg a nők közül nem akar szülni, annak nem kötelező.

2023. jún. 14. 12:39
 77/117 anonim ***** válasza:
0%
#75 de nem a férfi marad otthon a gyerekkel. Magyarországon erre nincs is lehetősége, még ha akarna se. Inkább ezzel kéne foglalkozni, nem?
2023. jún. 14. 12:47
 78/117 anonim ***** válasza:
78%

#77.

Inkább azzal kellene foglalkozni, hogy a férfiaknak is ugyanolyan jogaik lehessenek, mint a nőknek, mert ők is letesznek legalább ugyanannyit az asztalra.

2023. jún. 14. 12:53
 79/117 anonim ***** válasza:
91%
#78 amúgy szerintem jogos követelés hogy ugyanannyi év munka után mehessenek nyugdíjba, csak látni kell, hogy miért nem megoldás. Mert a kormány elcs*szte a nyugdíjrendszert. Nekünk valószínűleg nem is lesz nyugdíjunk. Innentől kezdve nem a valós problémán van a hangsúly.
2023. jún. 14. 13:02
 80/117 anonim ***** válasza:
36%

Mondjuk az szerintem is hülyeség, hogy a nők koeábban mehessenek nyugdíjba, pedig feminista vagyok.

Csak az a baj, hogy én tényleg empatikus próbálok lenni a férfiak problémáival szemben, beismerem, hogy a férfiaknak is nehéz és szívesen dolgoznék azon, hogy megoldjuk a problémáinkat közösen, de erre mindig csak azt kapom, hogy a nőknek milyen szuper, fogd be a szádat, minden igazságtalanság amit átéltél az kamu, vagy te értetted félre. Így ennek nincs értelme.

2023. jún. 14. 13:10

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!