#51 én azzal vitatkozok, aki “egyelőre” nem erőszakoskodott még. És mivel általánosítottam bárkire, ha nem mozgalmat értékeltem, hanem konkrét embert?
2023. jún. 13. 20:27
52/117 anonim válasza:
#53.
Amíg egy olyan mozgalom tagjának vallod magad, ami más emberek kiherélését és elnyomását támogatná, addig te senkit nem kérhetsz számon semmiről.
2023. jún. 13. 20:35
53/117 anonim válasza:
#54 megtennéd, hogy picit gondolkozol ezen? Az általánosításról? És arról hogy erre az első reakciód az erőszak támogatása? Esetleg le lehetne szállni arról a magas lóról.
2023. jún. 13. 20:49
54/117 anonim válasza:
#56 “Az erőszakot pont hogy ti támogatjátok.”
Olvasd el a kérdést. Nem feminista írta ki. Akkor?
2023. jún. 13. 22:31
55/117 anonim válasza:
Te meg olvasd el a 47. válaszban belinkelt cikket.
Pont egy feminista nyilatkozott így. Akkor?
2023. jún. 13. 22:34
56/117 anonim válasza:
#58 én másik feminista vagyok, aki ezzel nem ért egyet. A kérdésre jöttem válaszolni, nem más cikkekre. A kérdés pedig a feministák elleni erőszakot propagálja. E mellett ne menjünk el. Erőszakot népszerűsit. Amivel te egyetértesz. És én vagyok az agresszív? Hahó, egy kis önreflexió nem ártana.
2023. jún. 13. 22:45
57/117 anonim válasza:
Pont a feministák népszerűsítik az erőszakot, mi pedig az erőszak és a férfiak diszkriminálása ellen lépünk fel. Ha neked ezzel problémád van, akkor bizony agresszív vagy és nem ártana magadba nézned.
2023. jún. 13. 22:51
58/117 anonim válasza:
#60 én vagyok agresszív? Aki elítéli a mindkét nem ellen elkövetett erőszakot, az egyenlőség nevében? És ezért szolgálok fel olyan kérdés alatt, ami az erőszakot hirdeti? Ezt most komolyan gondolod, vagy trollkodsz?
2023. jún. 13. 23:11
59/117 anonim válasza:
Csak azért mert van a világon 1 (vagy 5) feminista, aki agresszív dolgokat ír, még nem lesz maga a feminizmus agresszív. A feministák elnyomó többsége nem akar erőszakot férfiak ellen. A legtöbb feminista heteró kapcsolatban is él egy férfival akit szeret és gyereket is akar tőle. A kvótán kívül egyébként még sose hallottam olyat, ami "többletjog" lenne a nők javára és a feministák akarnák. A kvótának is az a lényege, hogy az egyenlő kvalifikációjú egyének közül ne mindig a férfit vegyék fel - ami most nem így van, a nőknek általában jobban kell teljesíteniük, hogy úgy kezeljék őket mint egy kevésbé jó képesítésű férfit (erről van sok tanulmány meg anekdota, nyilván ha azt mondjátok hogy az ilyen tanulmány mind hazugság akkor nincs miről vitatkozni). Egyébként a kvóta feministák között is megosztó.
2023. jún. 14. 00:35
60/117 anonim válasza:
"Csak azért mert van a világon 1 (vagy 5) feminista, aki agresszív dolgokat ír, még nem lesz maga a feminizmus agresszív."
A gyakorlatban ez nem így működik.
"A legtöbb feminista heteró kapcsolatban is él egy férfival akit szeret és gyereket is akar tőle"
A valóságban a legtöbb feminizmust ellenző személynek is vannak női családtagjai és barátai.
"a nőknek általában jobban kell teljesíteniük, hogy úgy kezeljék őket mint egy kevésbé jó képesítésű férfit"
Nőként én ezt soha nem tapasztaltam. Ha titeket mindenhol rosszabbul kezelnek, mint másokat, akkor nagyon valószínű, hogy veletek van a probléma.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!