Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ha valaki felnőtt húszonéves...

Ha valaki felnőtt húszonéves létére állatnevekkel lát el más embereket az milyen mentális betegségre vall?

Figyelt kérdés
Itt most nem arra gondolok hogy valakit lemarház, hanem ránéz egy illetőre és egy állatfaj jut róla eszébe mondjuk fóka, dinoszaurusz, gorilla stb.

tegnap 17:25
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
semmilyenre
tegnap 17:39
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Én autókat szoktam elnevezni van hogy forma vagy rendszám után.

De ha embereket nevez el állatoknak szerintem abban nincs semmilyen betegség.

tegnap 18:16
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen nálam is van. Bár én sokszor szakmákat rendelek az emberekhez, akiket rendszeresen látok, de nem tudom a nevüket.

Pl. az egyik aki az utcán jön mindig, az TV-szerelő, egy kolléga amikor még nem tudtam a nevét, "favágó" volt.

De volt akit grizzly-nek, meg volt akit mormotának hívtam, a szokásaik miatt.

tegnap 18:19
 4/8 A kérdező kommentje:
Akkor megnyugodtam.🙂
tegnap 18:37
 5/8 anonim ***** válasza:
Ez NEM mentális betegség, csak simßan bunkóság
tegnap 18:37
 6/8 anonim ***** válasza:
64%
5 miért lenne bunkóság? Mindenki azt gondol, amit akar.
tegnap 19:12
 7/8 anonim ***** válasza:
Mert a másokkal szembeni tisztelet akkor is érvényes, ha nem mondja ki, amit gondol.
tegnap 19:45
 8/8 anonim ***** válasza:
52%

És szerinted ezt hányan tartják be? Sőt, továbbmegyek.

Ha valakiről az jut eszedbe, hogy olyan mint egy varacskosdisznó, akkor így jártál. Nem tudo befolyásolni, hogy mit gondolsz, de hogy ezt diplomatikusan kezeld, na az az emi szintén nem megy sokaknak.

Ilyen szintű gondolatkontrollt csak a sötét középkorban az inkvizítorok tudtak elképzelni.

tegnap 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!