Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mennyire abnormális az,...

Mennyire abnormális az, hogyha nem veszem lányoktól a jeleket, pontosabban félreértelmezem őket? Nem tudom hogy miért néz rám, csak annyit tudok hogy nekem ez a lány tetszik, de hogy ő mit gondol rólam arról fogalmam sincs.

Figyelt kérdés
Lehet hogy valami mentális problémám van? Ha igen mi okoz ilyet? Régen beképzeltem hogy egy adott lánynak bejövök, de miután belebuktam, azóta nem tudom mit gondoljak. Szerintem amugy olyan ocsmány vagyok, hogy senkinek sem jövök be. Lehet értelmi fogyatékosság vagy autizmus?

tegnap 11:55
 1/2 anonim ***** válasza:

Túl sokat éltél virtuális életet, nem tanultál meg a valóságban mozogni, nem tudod megfejteni a metakommunikációs jeleket.

Lehet azt fejleszteni. Nagyon sokszor szó nélkül megérti az ember a másikat pusztán a tekintetéből, testtartásából, mimikájából, kézgesztusaiból.

Sőt, van, mikor mást mond a száj, és mást a szem.

tegnap 12:26
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Az ember, ahogy tapasztal, érik, meg tudja különböztetni a kedvességet a vonzalomtól.

Miért lennél csúnya? Ez butaság.

Az önbizalomhiányt sugárzod magadból, és emiatt érnek kudarcok.

Sok férfi és nő a személyiségének a kisugárzásával elhomályosítja a szabálytalan külsőt.

Önbizalom, normálisan határozott fellépés, beszélgetés, mint bárki mással.

Vannak, akiknek idő kell, hogy megismerjék a másikat, felfedezzék, felkeltsék az érdelődésüket.

tegnap 12:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!