Nagyon abnormális vagyok?
Szóval, a családom szerint nincs minden rendben a fejemmel, mert elég fura dolgokat szoktam művelni.
Szerintük nincs rendben, hogy én azon gondolkodom hangosan, hogy nyírhatnék ki embereket. Persze, ezt poénból csinálom, hogy rájuk hozzam a frászt. Meg szeretem őket így nagyon megijeszteni. Múltkor anyám háta mögé osontam és a nyakára tettem a hideg kezemet. Elég rendesen megijesztettem. Születésnapomra vörös kontaktlencsét kaptam testvéremtől, és csak az egyiket hordom, hogy megijesszem az embereket az utcán, meg mindenhol. A kérdés: nagyon dili vagyok, és el kellene zárni, vagy csak egyedi humorom van?
14/L
Szerintem inkább egyedi.. Elég véres a humorod.
Valahogy fel akarod hívni magadra a figyelmet, nem? :D
Gasai Yuno feeling XD :DDD
kicsit furcsa, de nem vészes ;)
kel egy ilyen csaj nekem is :D
Szerintem ez inkább egyedi humornak tudható be (mondom ezt ugyanennyi idősen és hasonló hülyeségekkel). Az én családtagjaimnak a vicceimtől áll fel a haja.
- Miért nem hintázik Laci?
- ???
- Mert nincsenek karjai.
-----
- Kopp-kopp!
- Ki az?
- Hát, nem Laci.
Édesanyám szerint az sincs rendben, hogy az egyik barátnőmmel nagyjából köszönésképpen mondjuk egymásnak, hogy "csapjon el a lóvasút", "nyeljen el az óceán", "száradjon le a kezed" és hasonló jókívánságok. :D Bár már ezzel a barátommal is közölte az édesanyja, hogy lányok nem mondják egymásnak, hogy "rohadjon szét a májad".
Teljesen rendben vagy.
Mindenkinek nagyon köszönöm a válaszokat! Megy a zöld pacsi. Csak szerettem volna meggyőződni, hogy nem vagyok diliházba való.
#1: Nem, nem próbálom meg magamra felhívni a figyelmet, pusztán szeretem, ha az emberek valamilyen szinten elkerülnek, illetve kicsit félnek tőlem
#2: köszönöm, hogy pozitívan vagyok beteg.
#3: mondták már nekem, hogy kicsit hasonlítok arra a csajra, ma kezdtem az animét, igazuk volt.
#4: köszönöm, de tényleg. nagyon jó dolog frászt hozni másokra.
#5: én nagyon jót nevettem a vicceiden. te is érdekes ember lehetsz, ha így köszöntök egymásnak a haveroddal.
Szóval teljesen rendben vagyok. Mindenkinek köszönöm a választ még egyszer.
Elég beteg szeretem kevesebb Animét kéne nézni.
Hülye humor.
Családtagokat főleg egy anyát szeretni kell nem ijesztgetni kéne, nem poénos lehet a számára neked se jól.
Addg jó amég van család.
lehet a számára neked se jól.
lehet a számára nem esik jól neked se esne jól.
Ja.... hülye vagy.... xD
De ennek a kérdésnek mi köze az animéhez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!