Miért vagyok érzelmileg ennyire abnormális?
Tisztára hullámvölgyeim vannak, ha valaki szeretni akar, akkor el akarom taszítani de ha egyedül vagyok megöl a magány. Időnként ki akarom zárni az érzelmeket az életemből. Már gondolkoztam pszichológuson is, de nem hiszem hogy tud segíteni ezen, hiszen magam sem tudom mit akarok igazán.
Valaki volt már hasonló helyzetben?
pedig tud segíteni a pszihológus, pont olyan helyzetekre találták ki amikor nem tudsz magadon
félsz a calódástól, elutasítástól, rossz élmény vagy trauma/csalódás aminek nem is tuljadonítottál nagy szerepet az életedben ... de mégis szerethiányos vagy ha egyedül vagy és jólesne valaki
Gyógyszeres kezelést semmiképpen nem szeretnék mert akkor rámsütik a bolond jelzőt.. Onnan már nincs visszaút.
Pszihológusra pedig egyenlőre nincs lehetőségem, viszont az sem biztos hogy ő ebben tud nekem segíteni.. :/ Vakaki le tudta rendezni magában?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!