Ez nagyon abnormális? Álomvilágban élek ( a többi lennt) Mit gondoltok?
Jobban szerettem a képzeletem teremtette világot ,mint a valóságot,vannak saját történeteim a fejemben meg hőseim.
Sokkal jobban szeretem azt ,mint a saját életem. Pedig van családom ,párom ,néhány barátom. De ezek olyan gépies dolgok nálam néha. Most nincs munkám,de amikor volt akkoris így volt. Nem érdekel a szex sem (a fejemben az is teljesen más,mint a valóságban,ott nem élvezem). Lehet túl sok könyvet olvastam,és filmet néztem. Hogy térjek vissza a valóságba és szeressem meg azt? Remélem nem vagyok ettől teljesen hülye.
Ez olyan,hogy van a fejemben egy történet, egy ellenkező nemű tagról,és mindig szövögetem, de nem írtam még meg. De sokat jár a fejemben, és lassan elmosódik a határ.
Köszönöm a válaszokat!
Akitől ezt most idézem, azt bizonyára te is ismered és szintén csak egy álomvilágban él, de attól még igenis megfogadni való ez a dolog:
"Rossz úton jár az, aki álmokból épít várat, s közben elfelejt élni."
-Albus Dumbledore
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!