Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Tudom, hogy nem jó sem a...

Tudom, hogy nem jó sem a múltban, sem álomvilágban élni, de mi van, ha csak így tudom elviselni?

Figyelt kérdés

A jelenem egy sivár szar. Nem részletezem miért, saját, korábbi tudatlanságom is oka és bizony le merem írni, hogy olyan körülmények is okai, amikre sajnos nincs ráhatásom. Folyamatosan keresem a lehetőséget igyekszem fejlődni, fejleszteni magamat, hogy a jelent rendbetegyem, a jövőt megalapozzam. De egy ideje minden próbálkozásom kudarcba fullad. Úgyhogy ilyenkor jön a saját kis álomvilág és a korábbi, sokkal szebb életem kellemes pillanatainak felidézése.

Más hogy van ezzel? Bocsánatos bűn a múltba és az álomvilágba révedés, ha a jelen és a valóság túl cudar?

2013. ápr. 9. 21:21
 1/2 anonim ***** válasza:
Welcome my house, my Friend.
2013. ápr. 9. 22:18
 2/2 anonim ***** válasza:
Változtass a jelenen, pármennyire is közhelynek tűnik csak rajtad áll, prbálkozz tovább, legyél nyitott. Persze, elalvás elött sokan ábrándoznak, álmodoznak, de a napodat ezzel tölteni nem profitáló dolog
2013. ápr. 9. 23:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!