Függeni egy olyan személytöl akit nembírunk elviselni és a nap 24óráját vele tölteni. Mit lehet lépni? Kilépni ebböl a környezetböl?
Vagy Te lépsz ki a környezetből vagy valahogy elintézed hogy az illető lépjen ki az életetből vagy beletanulsz és megtanulsz vele együtt élni.
Amúgy sokat segít ha közlöd a másikkal ha zavar valami.
Én biztiőr vagyok 24órás szolgálatokban dolgozok,nos nem mindig választhattam meg az embereket akikkel összekerültem.Meg kell tanulni a legelejétől fogva kijönni a többikkel,és nem átlépni a határokat.Viszont ha valami komoly gondok vannak akkor érdemes nem szenvedni és továbblépni,tudod nem éri meg a dolog ha már otthon sem lehet emiatt nyugodtan aludni.
JAvaslatom:Első lépésben próbálj meg békülni,letisztázni dolgokat,esetleg kedveskedni is ,ha ezek után az illető nem közreműködő akkor tovább kell állni vagy őneki kell elintézni az utilaput.
igaza van az előttem szólónak. Gyakran viszont könnyebb kilépni, elmenekülni, mint tanulni a helyzetből, vagyis megtanulni kezelni a problémákat. Tisztázni azt, hogy mi a te problémád, mi az amin neked kell változtatni, alkalmazkodni, és mi az, amin csak a másik tud, és azt te hogyan tudod elérni, hogy a másik ezt megtegye. nem biztos, hogy a másik közellenség, lehet, hogy neked alacsony az ingerküszöböd.
Az sem mindegy, hogy milyen függőségről van szó.
Partneri, munkahelyi, egyéb rokoni...
bővebben így tudunk segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!