Mi az a tulajdonság amit nem tudsz elviselni másokban, és miért?
A kétszínűség.Gyűlölöm.Szerintem a az egyik legundorítóbb emberi tulajdonság.Nem értem,hogy mire jó a kétszínű embereknek,hogy mások előtt megjátsszák magukat,aztán az ember háta mögött meg össze-vissza szidják a másikat.Én,ha valakit nem bírok,akkor nem barátkozok vele,ennyi.Nem is szemétkedek vele...de úgy érzem,hogy ,ha nem bírom az illetőt (főleg ennyire,hogy már esetleg rossz dolgokat is képes lennék róla összehordani) akkor szerintem tartozok annyival mind a kettőnknek ,hogy max nagy elkerülöm az illetőt.:D
A másik undorító emberi tulajdonság az a gúnyolás,szemétkedés.
Jó most nem egy ilyen társadalmilag kirekesztett emernek kell elképzelni engem..:P
Nekem szerencsére egyikkel sincs problémám,az ilyen embereket kerülöm,csak amiket eddig tapasztaltam már más emberekkel kapcsolatban...undorító
Na de ,ha már idegesítő mellékcselekvésekre is rákérdeztél..abból van egy pár nekem:D
Lehet csak én vagyok ekkora idegroncs?xD
Másokat ezek nem zavarnak?:D
:
-Ha valaki csámcsog.(nem a kutya,nem a macska..az aranyos xd)
-Ha valaki végighúzza a villán a fogát .. O.O fuu az de idegörlő
-Ha valaki ropogtatja a kezét >.< (egyre öbb ilyen emberrel találkozok)
jó most ennyi jutott eszembe.ez így nem is sok xd
1. Az értelmetlen és tét nélküli "konfliktus felvállalást".
2. A képmutató, feltakaró, "felnőttetjátszó" kioktató demagóg attitűdöt.
Más kibeszélése,
hátbatámadása anélkül , hogy megkérdezne pontosan úgy volt e ahogyan azt, más kétszínűséggel elhazudta neki....
Vagy ha nem őszinte hozzám.és igazságtalanul viselkedik.
'előbb pofázik,mint inkább megkérdezne'
Vagy ha minden kis apróságon elkezd vitatkozni.
-az, amikor valaki jópofizik egy ember előtt, a háta mögött meg kibeszélni
-amikor valaki keménynek hiszi magát attól, hogy csak úgy az akció kedvéért beleköt másokba
-ha a másik nem bírja felfogni, hogy semmi köze sincs ahhoz, amit tudni akar, mert magánügy és addig faggat, amíg el nem mondom neki az igazságot, vagy legalább is amíg nem hazudok neki, csak azért, hogy leszálljon rólam
-a nagyon hangos hapcizás
-amikor egymás után isznak ilyen 4en-5en ugyanabból az itókából pl., vagy ugyanabból a kajából esznek ennyien...jó mondjuk itt kivételt képez a chips és az ehhez hasonló kaják
Hát még van egy pár, de azokat már nem sorolom föl :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!