Ha egy "álomvilágban" élek, hogy hogy tudnék újra visszacsöppeni a való életbe?
Figyelt kérdés
Egy ideje úgy érzem, senkit nem érdeklek igazán, csak megszokásból kérdezgetik mi van, de észre sem veszik, ha nem teszik meg, sőt a válaszaimra se kíváncsiak. Aki érdeklődik irántam, csak azért, mert kell valami neki. Egy ideje úgy vészelem át a napokat, hogy este, mielőtt elalszok egy fiktív életet élek, olyan történetet képzelek el, ahol nagyon fontos ember vagyok, és sokan küzdenek értem. De olyan dolgokat is, amik biztos h nem történnének meg sose. Attól félek, így elfelejtek élni, de már csak ez maradt nekem, mikor törődésre vágyom, mert ezután mindig megnyugszom, és kicsit magam is kezdek hinni benne, meg reménykedni...hiába tudom,hogy mind csak álom. Hogy tegyem félre ezt? Hogy éljek normális életet? 20L2012. nov. 11. 12:17
1/1 anonim válasza:
Ebből a szempontból mindenki "álomvilágban" él. Mindenki szokott kitalálni történeteket.legalábbis a legtöbb ember. emiatt ne aggódj. ha úgy érzed nem törődnek veled, akkor valószínűleg nem a barátaid. keress olyan barátokat akik törődnek veled. szervezz olyan programokat amik a "való" élethez fűznek. foglald le a gondolataidat. egy kis "képzelgés" senkinek nem árt! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!