Házasságban más utáni vágyódás, vonzódás. Hogyan vészeltétek át?
Figyelt kérdés
A férjemmel összeségében jól megvagyunk, a gondokat együtt megoldjuk és tovább lépünk. Szerintem mindent egybevéve jó házasságunk van, talán a szürke hétköznapok táplálnak valami féle hiányt bennem. És ezért lehet az is, hogy van egy férfi a munkahelyen akivel olyan szintű a kémia és összhang, hogy a vak is látja. Egyszerűen már már lehetetlen megállni a flörtölést próbáltam már közömbös lenni vele, hogy eltereljem a gondolataim és ne érezze a vonzalmat. Próbáltam magamban helyre tenni ezt a dolgot de nem ment. Elmondani nem tudom kinek tanácsot nem tudok kérni senkitől és lassan azt érzem megőrülök. Egyértelműen erős a vonzalom a részéről és részemről is. Nagyon jól érzem magam vele és tudom önzőség de borzasztóan élvezem a figyelmét, hisz ki ne elvezné… De nem akarok tőle semmit férjnél vagyok és pont. Amikor férjhez mentem hoztam egy döntést, és a férjemet nem akarom megbántani na meg a biztos jót a bizonytalanért se dobnám el meggondolatlanul. Bármilyen csábító is a gondolat, azt gondolom hogy ez csak egy átmeneti dolog. Egyszerűen csak mások tapasztalataira vagyok kiváncsi, mert hasonló cipőben biztosan sokan voltak vagy vannak rajtam kívül. Ti hogyan vészeltétek át ezt az időszakot? Bármilyen jó tanácsot szívesen fogadok.tegnap 22:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!