Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ez normális vagy tényleg van...

Ez normális vagy tényleg van bennem egy kis "homo"?

Figyelt kérdés

Szóval van egy osztálytársnőm, bár nagyon nem nőies. Sőt. imádja a horror filmeket, szerintem még jobban is bírja a vért mint én:D nagy metálos is ezért nagyreszt csak feketében jár, de állítása szerint az egyszerű sötét színek nála a befutók, mást nem is hordana. Rövid fius haja van, sose hord női ruhát és a stílusa se lányos. Illetve azért káromkodni is tud,képes cifrákat mondani, bár ezt ő is mindig mondja hogy rossz szokása. Ez baromi undorító tud lenni egy lánytól, viszont nála nem zavar. Bár lehet az összkép miatt nem olyan zavaró:D

de komolyan. Olyan mint egy srác.

Ettől függetlenul egy nagyon értelmes és kedves ember. Vele valahogy sosincs senkinek baja és vele is kijön mindenki. Senkivel se k*csög. És van egy olyan mániája hogy kicsit vonakodik ha pl megölelik de amúgy láthatóan élvezi:D nekem mondjuk a szemembe se tud nézni ha esetleg rátámaszkodom (alacsony én meg ezt mindig kihasználom) vagy neki dőlök,látszik hogy zavarában van és én ezt pofátlanul élvezem:D

szerintem aranyos. Ezt egyszer hangosan meg is Jegyeztem mikor hátulról megöleltem és átkaroltam a hasát ő pedig halkan megkért hogy "kérlek ne érj ott hozzám". Persze később megbeszéltuk és semmi baja nem volt velem és nem is tudta miért mondta. Na aznap a fiú öltözőben téma lett én meg közöltem hogy szerintem aranyos és nekem bejön. Erre elkezdték hogy mert én ratyi vagyok:D mert akkor kell lennie bennem melegségnek, azóta néhány gyökér b*zinak nevez, de az annyira nem zavar...csak hát aztan elgondolkodtam, megkérdeztem a bátyjámat. Szerinte is van egy kicsi ferde hajlamom. De pl nagybátyjám szerint normális hiszen mindentől fuggetlenul ő lány én meg faszi így alap hogy vonzódom hozzá, pasi meg sose tetszett, ezután sem fog. Szóval most kicsit érdekesen állok hozzá mert nem igen tudom akkor most mivan. Akkor ez normális?

2017. máj. 31. 21:26
 1/5 anonim válasza:
100%
A nagybatyad jol mondta! Ne aggodj.
2017. máj. 31. 21:32
 2/5 anonim ***** válasza:
75%
Persze hogy normalis. Gondolom ugyan ilyen "metalos" fiukhoz nem vonzodsz xD Szerintem egyaltalan nincs benned semmi ferdehajlam. Sok lanynak peldaul olyan fiuk jonnek be akiknek kicsit lanyosabb az arcuk, peldanak vegyuk Dicapriot fiatalon, egy filmjeben konkretan lanynak is felcsaphatna. Nyugodj meg nem vagy meleg.
2017. máj. 31. 21:36
 3/5 anonim ***** válasza:
75%
Nagybátyádnak igaza van. A homo az nem itt kezdődik, sokkal távolabb van tőled.
2017. máj. 31. 21:52
 4/5 anonim válasza:
48%
Ne aggódj, semmi gond nincs veled. A haverjaid hülyeségeket beszélnek, lehet csak ugratni akarnak ezzel, de szerintem ők sem gondolják komolyan.
2017. máj. 31. 22:14
 5/5 A kérdező kommentje:
Ezaz, köszi a válaszokat már kezdtem aggódni:D nincs bajom a melegekkel, nem az én dolgom ki kit szeret, de azért elültették a bogarat a fülembe és kissé pánikba estem. Xd
2017. jún. 1. 17:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!