Miért vonzódom a nálam jóval idősebb férfiakhoz? Pszichológusra lenne szükségem?
19 éves vagyok és már gyerekkorom óta az idősebb férfiak vonzanak. Már óvodában is észre vettem, hogy amíg valaki egy ovistársunkba volt szerelmes, én rendszerint egy nálunk idősebb 10-en 20-on évésbe. Volt velem egykorú pasim, de amikor vele együtt voltam is mindig az idősebb pasikat néztem meg. (Ami miatt nagyon szégyelltem magam)
És valamiért ahogy “öregszem” a korosztály is megy feljebb. 15evesen még a 30-as éveik elején járó pasik is tetszettek, de most már csak a 30-as éveik végén járó korú pasik jönnek be, és persze a tőlük idősebbek.
Édesapámmal nagyon jó a kapcsolatom, mondhatni baráti, szóval miatta nem lehet.
Köszönöm szépen, de privát üzeneteket nem kérek.
Sokfélék vagyunk. Az én nagyapám és nagyanyám között 22 év volt, papa javára, mégis mama volt a főnök.
Ha így vagy boldog, mi a baj? Nekem meg a fiatal csajok jönnek be - NEm ajánlat! - ezt szégyellnem kellene?
Vagy egyszerűen nagyapám génjei?
Nincs mit szégyellned! A világ pont így kerek!
F, 42
Volt 18 évvel fiatalabb barátnőm... Öt évig voltunk együtt.
16 volt, én 35 mikor összejöttünk.
Lecserélt... egy idősebbre. :D
Ezzel szerintem sincs semmi problèma. Taläld meg akit keresel,ès ne törődj a külviläg vèlemènyèvel. A te èleted a te boldogsàgod.
Nagyon sok pozitív pèljda van arra,hogy tökèletesen tudnak működni az ilyen kapcsolatok...
42f
Nekem meg a te korosztàlyod jön be. Nincs ezzel semmi gond!
38F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!