Ha nem akarok gyereket vállalni, miért akarjam megélni a 40 feletti kort?
Én se szeretnék gyereket, de nem az az életcélom, hogy örökké jól nézzek ki. Ennél azért vannak magasabb emberi célok, értékek, feladatok, stb
Ez a kérdés már olyan felszínesnek hat, hogy gyanítom trollkérdés..
Szerintem minden korban meg lehet találni a szépséget. Igenis léteznek szép idős emberek - nem szexik, nem vonzók, hiszen már nem ez a szempont 70-80 évesen, de egy boldog, teljes élet lenyomata szép embert eredményez a fogamzóképes koron túl is. Merthogy a szépség az nem kizárólag szexuális alapú.
Viszont ha te úgy gondolod, hogy gyerekek nélkül nincs más életcélod, és valamiért úgy döntesz, hogy mégsem vállalsz gyereket, akkor valóban jogos a felvetés, hogy üres marad az életed. Úgy nehéz megtalálni a boldogságot, és hát igen, felmerül a kérdés, hogy akkor mi értelme. De azért csak a szépséghez kötni a célokat elég botor :D Van, aki 40 alatt se néz ki jól, azzal mi van? :D :D
Amúgy szerintem is full troll kérdés, ennyire sekélyes nem lehet senki.
Nekem pl 40 éves korom után lettek szeretőim. Aztán 48 évesen lett egy tőlem 20 évvel fiatalabb… Szóval még mindig jól nézek ki 🙃🤭
Gyerekem nekem se lett, de ez a része az életnek már rég nem is foglalkoztat. Egészen másra rendezkedtem be. …élvezem az életet 🫣
De természetesen mindenki maga tudja/érzi, hogy mi teszi boldoggá…
50/N
Hát ha nem akarsz gyereket akkor minek is mész el 40ig.
Ahogy menstruálni kezdesz onnan felesleges is minden, ne várj 40 ig
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!