Gyereket akarok vállalni, de a szüleimnek nem akarom elmondani!? 22L
A szüleidnek nem mondhatja el a nőgyógyász akkor sem, ha kideríti.
Viszont nem értelek.
Ha felnőtt nő vagy, saját keresettel, aki el tudja tartani magát és a születendő gyerekét is, akkor a szüleidnek semmi köze hozzá.
Ha a szüleid tartanak el, és nem akarják a nyakukba vállalni a te gyereked is, akkor viszont ku.rvára mindegy, hogy mikor estél teherbe.
A gyerekvállalásnál az APA véleménye a mérvadó, főleg ha tervezett, közös gyerek. Másképp nem érdemes belevágni.
1.A nőgyógyász se tudja kideríteni, hogy szedtél e tablettát, vagy sem.
2. Ha tudná se mondhatná meg a szüleidnek.
3. Ha ki tudná is deríteni, szüleid se akkor se kérdezhetik meg, illetve nem kaphatnának rá választ, hiszen már nagykorú vagy.
4. Ha annyi eszed van, hogy titokban akarsz teherbe esni, akkor talán el kellene gondolkodni rajta, hogy elé érett vagy e a gyerekvállaláshoz.
Ilyen okos kérdéssel biztos,hogy nem való neked baba..
Ha titkolni akarod és úgy akarod beadni,hogy becsúszott,akkor meg végképp nem!!
Amúgy meg nem tudhatják meg...
Gyereket akarsz vállalni, de a szüleidnek nem akarod elmondani? Ezt szerintem vagyunk itt egy páran akik nem értjük... Kifejtenéd?
a doki nem mondhat semmit..
de 22 évesen miért titkolnád a szüleid előtt a terhességed? Náluk laksz még? ha igen? miért akarsz gyereket vállalni még az ő nyakukra???
Ha nem, miért titkolnád?
Gyerekhez felelősség teljes gondolkodás kell,biztos háttér, és megfelelő apa. a szülőket sehol nem említik...ezt kajak nem értem..
23 éves vagyok, nem sokkal idősebb nálad 24 hetes kismama, párommal 3 éve élünk együtt (ő 30), és fél év tervezés után jött a törpünk..anyum volt az első akinek mutattam a terhességi tesztem (mert nekem anyukám az aki minden női dologban elsődleges tanácsadóm)..nagy volt az öröm! aztán a páromnak is elmondtam..aztán jött a család többi tagja.. de ezt tényleg esküszöm nem értem!!!
valahol szerintem azért rájuk is tartozik..(csak a gyerekük vagy...) megérdemlik hogy átverd őket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!