Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Gyereket akarok vállalni, de...

Alizzzz kérdése:

Gyereket akarok vállalni, de a szüleimnek nem akarom elmondani!? 22L

Figyelt kérdés
Abba hagynám a fogamzásgátló szedését, és azt akarom megtudni, hogy a nőgyógyász kiderítheti-e, ha a szüleim érdeklődnek, hogy gyógyszer szedése alatt vagy abbahagyása közben estem e teherbe?
2012. máj. 11. 18:50
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Egyrészt a gyereket nem egedül vállalod, hanem a gyerek apjával együtt. Ha önálló életed van, akkor majd akár akkor is ráérsz elmondani, ha már megfogant, és már eltelt 1-2 hónap (barátnőm is 12 hetes terhesen mondta el az anyjának azzal, hogy akkor akarta amikor már biztos, igaz ő 28 éves).

Amúgy nekem az az alapelvem, hogy ha olyasmit tervezek, amit nem mernék elmondani a szüleimnek, akkor az megérdemli, hogy még egyszer átgondoljam... De mondjuk ehhez hozzátenném, hogyha most bejelenteném apámnak, hogy gyereket várok (27 éves vagyok stabil párkapcsolatban), akkor is biztosan botrány lenne belőle otthon, mert a szüleim annak ellenére, hogy már 7 éve nem élek velük még mindig gyerekként kezelnek (ezért aztán nem is vagyok otthon szívesen, mert kellemetlennek érzem). De ennek ellenére mondjuk tuti ahogy megtudom elmondanám nekik, magukra vessenek, ha nem tetszik...

2012. máj. 14. 10:43
 12/12 anonim ***** válasza:
0%
ugy válalsz gyereket,ahogy akarsz
2021. aug. 23. 14:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!