Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Önzőség,ha részben azért nem...

Önzőség,ha részben azért nem akarok gyereket vállalni,mert félek attól,hogy nem tudnak majd megfelelően kezelni a terhesség alatt? ( pl nem vehetek be fájdalom csillapítót, vagy fogorvosnál is más vonatkozik egy terhesre) 28/n

Figyelt kérdés
2022. júl. 26. 22:28
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
90%
Nem önzőség, csak azt mutatja, hogy tájékozatlan vagy még a témában.
2022. júl. 26. 22:30
 2/22 anonim ***** válasza:
86%
Nem állsz készen rá, ez világos. De önzésnek nem nevezném.
2022. júl. 26. 22:34
 3/22 A kérdező kommentje:
Részben azért is,mert riogattak már sok mindennel, a rokonságon belül is sajnos. Nagynéném aki most terhes,azt mondta,hogy nem vehet be akármilyen gyógyszer sem..még algopirínt sem fejfájás ellen.
2022. júl. 26. 22:34
 4/22 anonim ***** válasza:
94%

Akármilyet nem, de van egy rakat, amit viszont igen.

A nagynénéd meg tipikusan az a kategória, aki túlmártírkodja a terhességet. Csak az a fura, hogy te ezt így bekajálod 28 évesen.

2022. júl. 26. 22:38
 5/22 A kérdező kommentje:
Nem kajálom,csak abszolút szilárd elképzelésem, 28 évesen is,hogy nem szeretnék,sem most sem máskor,és a nagynéném ezen kijelentés emég egy érv volt amellett,hogy megerősítsen abban amit eddig is tudtam. Nem vagyok anyának való,és foglalkozni sem tudnék vele,mert hamar beleunnék.
2022. júl. 26. 22:40
 6/22 anonim ***** válasza:
91%

A háborút, az inflációt, a gazdasági válságot és klímaváltozást kihagytad még.

Nagyjából pont annyit nyomnak a latba ezek is.

Szerintem senkinek nem tartozol magyarázattal. Így döntöttél kész pont.

2022. júl. 26. 22:44
 7/22 anonim ***** válasza:
80%

Akkor meg mi a kérdés?!

Amúgyvezek szerint nincs nagy igényed a nyomós érvekre...

2022. júl. 26. 22:45
 8/22 anonim ***** válasza:
27%

Gyereket NEM vállalni egyáltalán NEM önzőség. Mégis kivel szemben lennél önző? A szomszéd Marikával?

Tudod mi az önzőség? Gyereket válllani. Egyetlen olyan érvet nem hallottam még, hogy miétt kell a gyerek, ami nem az önzőségről szólna.

2022. júl. 26. 23:06
 9/22 anonim ***** válasza:
81%
6-os, a legjobb eddig az volt, aki a KATA megszigorítását is érvként hozta fel, ami visszariasztja a gyerekvállalástól.
2022. júl. 26. 23:09
 10/22 anonim ***** válasza:
97%

Mennyi gyógyszert ( fájdslomcsillapítót) szedsz be úgy egyébként kb 9 hónap alatt?

Mert én nagyon nem sokat talán 1-2 szemet…

Panadolt lehet terhesen is, csakk nem cukorkaként kell kezelni ( nem terhesen sem)

De h gond van, akkor szinte mindenre van alternatív gyógyszer amit lehet.

Szóval ez az “érv” csak rizsa.

Nem szeretnèl gyereket, mert nem alakult ki benned ( még?) a vágy.

Ennyi.

2022. júl. 26. 23:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!