Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tippek 7 óra vezetéshez 27...

Tippek 7 óra vezetéshez 27 hetes terhesen?

Figyelt kérdés

Pár dolgot szeretnék leszögezni:

-Nagyon jól bírom a terhességet, egyelőre nincsenek panaszaim.

- Nem vagyok mazochista, nem jókedvemben vállaltam be az utat, muszáj mennem, szóval azok a paramamik kíméljenek, akik levegőt sem mertek venni terhesség alatt.

Olyan nőkhöz szól a kérdésem, akik (sokat) vezettek terhesség alatt. Egy másik ilyen kérdésnél olvastam, hogy használjunk párnákat, de nem egészen világos, hogy milyen párnára gondolt az illető, és hogy hogyan kéne használni vezetés közben.

Övterelőt beszerzek addigra.

Sosem volt hányingerem, de fel szeretnék rá készülni, ha mégis... mit ajánlotok a megelőzésre, vagy a kezelésére, ami lehetőleg nem gyógyszer?

Hálásan köszönöm előre is az érdemi segítséget :)

2022. júl. 26. 19:57
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
90%

Szerintem nincs szükség semmi extrára, ha jól viseled a terhességet. Állj meg pihenni, pisilned úgy is kell, legyen nálad enni-inni való, nasi, meg esetleg egy deréktámasz kellhet, de ez ülésfüggő is.

27 hetesen már nem hinném, hogy tartanod kéne a hányingertől, ha eddig nem volt, de egy kis kóla nem árthat, ha van nálad.

Az övterelő jó, az okvdtlen legyen addigra.

2022. júl. 26. 20:13
 2/11 anonim ***** válasza:
75%

Őszintén írom hogy tudom nem kellene válaszolnom, mert nem vezetek sőt jogsim sincs, de gondoltam leírom a véleményem.

Párnára szerintem olyanra gondolnak amit pl irodában is szoktak használni a terhes nők, ami úgymond gerinckímélő, de hogy ez mennyire kivitelezhető autóban azt nem tudom.

Hányinger ellen pedig nekem a gyömbér, citromos víz, és a kóla jutott eszembe(ami nem gyógyszer).

Bocsi ha nem lettél okosabb, de tényleg ennyi jutott eszembe.

2022. júl. 26. 20:14
 3/11 anonim ***** válasza:
75%

27 hetesen még dolgoztam, ami nálam azt jelentette, hogy reggeltől délutánig az autóban ültem. Vagyis kb.reggel 7-től délután 4-5-ig. Gyakrabban álltam meg, mint egyébként. Mindig volt nálam ennivaló, kis keksz, ilyesmi.

Párna szerintem a derék mögé lehet jó, bár nekem nem kellett.

2022. júl. 26. 20:23
 4/11 anonim ***** válasza:
78%
Én 30 hetesen vezettem 2x500 km-t, 32 hetesen ugyanez. Semmit nem csináltam, megálltunk egy jót ebédelni, nem nyomtam neki de ennyi. Ha megálltok sétálj egy jó nagyot. Viszont övterelőt holnap szerezd be. Nem azért van, hogy kényelmes legyen neked, hanem ne haljon meg a baba ha baleset van. És itt egy koccanás 30-al is számít. Amúgy jó utat, sima lesz :)
2022. júl. 26. 20:40
 5/11 anonim ***** válasza:
53%

Szia! Megkérdezhetem, hogy mivel foglalkozol?

2022. júl. 26. 21:19
 6/11 anonim ***** válasza:
71%
Én is elég sokat vezetek. Normál esetben simán egy menetbe levezetek 2-3 órát, most is csak annyi a különbség ahhoz képest, hogy megállok mosdóba. Övterelőt tegyél be meg innivalót és nasit ha bedugulnál valahol.
2022. júl. 26. 21:35
 7/11 anonim ***** válasza:
68%

Szinten sokat vezettem. Az övterelő már az elejétől alap a baba érdekében. 11 hetes kortól használtam kb.

Az eleje rosszullevős időszak volt, az keményebb volt, utána nem készültem igazán semmivel. Legyen nálam innivaló és rágcsa, édes és sós is, illetve valami kaja és pénz, ha után kell tölteni az ellátmányt egy benzinkúton mondjuk. Ami szintén alap volt, hogy mindig feltöltött telefon legyen nálam. Előtte hajlamos voltam pár százalékkal mászkálni. Kb. ennyi. Meg kell állni gyakran, de az a pisilés miatt úgyis adott... :)

2022. júl. 27. 08:08
 8/11 A kérdező kommentje:

Az 5. válaszoló valami bűnt követett el, hogy megkérdezte, mi a 3. válaszoló foglalkozása? 😅

Engem is érdekelne! Hackeljétek meg az oldalt, pontozzátok le azt a kommentet is, látványos lenne.

2022. júl. 27. 12:42
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Én ma is vezettem több, mint 2 órát. Egyszer kellett megállnom mert majdnem éhenhaltam, de amúgy ennyi. Ahogy beültem a kocsiba a baba fociba kezdett a pocakban, aztán nagyon gyorsan abba is hagyta és szerintem aludt útközben mert többet nem is éreztem amíg úton voltam.
2022. júl. 27. 15:59
 10/11 anonim ***** válasza:

3-mas vagyok.

Szórólap terjesztést ellenőrzök. Vagyis megyek településről településre, és kérdezgetem az embereket, meg végignézem a tömbházak gyűjtőládáit. :)

2022. júl. 27. 18:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!