Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Önzőség,ha részben azért nem...

Önzőség,ha részben azért nem akarok gyereket vállalni,mert félek attól,hogy nem tudnak majd megfelelően kezelni a terhesség alatt? ( pl nem vehetek be fájdalom csillapítót, vagy fogorvosnál is más vonatkozik egy terhesre) 28/n

Figyelt kérdés
2022. júl. 26. 22:28
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Akkor nem szeretnél!Magán ügy!Mi a kérdés?
2022. júl. 27. 00:00
 12/22 anonim ***** válasza:
76%
Minden terhes kismamát ugyanúgy ellátnak mint bárkit. Ha szuvas a fogad azt is kezelni fogják, ha gyökérkezelni kell mert meghalsz a fájdalomtól, azt is meg fogják tenni. Ha torokgyulladásod lesz arra is kapsz majd valamit, ha fáj a fejed arra is. De ha nem akarsz gyereket, akkor ne ess teherbe ennyi.
2022. júl. 27. 07:26
 13/22 anonim ***** válasza:
41%

Ma már volt egy gyerekellenes kérdés, már napi több is kell??

Ez is a megerősítést várja csak: a gyerekvállalás rossz.

Ugyanolyan nevetséges mint a tegnapi. Az attól félt, hogy nem lesz ideje a hobbijara, ez attól fél, hogy mi lesz, ha majd megfájdul a foga….hagyjuk már.

2022. júl. 27. 08:21
 14/22 anonim ***** válasza:
93%

Nem önzőség, hanem tudatlanság. Engem terhesen műtöttek, rossz citológia miatt levágtak a méhnyakamból.

Terhesen is kapsz ellátást, szedhetsz gyógyszert, ha kell, csak nem mindegy, mit.

2022. júl. 27. 08:24
 15/22 anonim ***** válasza:
16%
#13 fenn akadt a lemez Muci? 😂😂
2022. júl. 27. 10:40
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem önzőség és hidd el senkit nem érdekel akarsz-e. Nem kell megfelelni senkinek.
2022. júl. 27. 15:09
 17/22 anonim ***** válasza:
21%

Nekem minden bajom volt terhesség előtt! Sajnos a migrenjeim megszaporodtak es mivel brutál erős 3 napos otthon fetrengős hányós történet, ezert én jo alaposan utánaolvasva nèha bevettem pár Quarelint(Algopyrin, NoSpa es koffein keveréke)! Azóta már sajnos ASA-t is szedek de azt már csak pár hétig. Alapból pedig asztmás vagyok de az erre használt gyógyszereim helyi hatásnak nem kellett lecserèlni őket.

Minden bajra lehet találni olyan szert amit kismama is szedhet! Ne kell aggódni!

2022. júl. 28. 18:47
 18/22 anonim ***** válasza:
65%

Annyi, hogy terhesség alatt meg kell tanulni kicsit jobban kell tűrni a fájdalmat, én azelott minden panaszomra kapkodtam be a gyogyszereket, tele volt a táskám, sehova nem mentem nélkülük!

Aztán terhesseg alatt a fele bajom el is múlt!

2022. júl. 28. 18:55
 19/22 anonim ***** válasza:
91%
Nyugodtan vehetnél be fájdalomcsillapítót 1-2x, nem tudom, kifogásnak hangzik. Az a magánügyed, ha nem szeretnél gyereket, más is van így, nincs ebbe semmi különleges. De ne fogd ilyen hülyeségekre, hogy fogorvos meg fájdalomcsillapító..
2022. júl. 29. 02:54
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem akarsz gyereket vállalni, akkor ne tedd semmi esetre sem! Ez nem önzőség, hanem mindenkinek a saját egyéni döntése.

Viszont ha tényleg akarnál gyereket, akkor nem tartana vissza egy olyan nevetséges ok, mint hogy kevesebb, mint egy évig nem lehet fájdalomcsillapítót szedni. Te nem akatsz gyereket és kész, de ez nem baj. Sokan vagyunk még így ezzel.

2022. júl. 29. 12:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!