Lehet Canestent használni?
Sziasztok
Második babámat várom 7 hetes terhes vagyok ..előjött sajnos ismét a hüvelygombám (első terhességemnél is kijött de nem ilyen durván) elmentem vele dokihoz de nem adott rá semmit azt mondta használjam azt amit ezelőtt
Ki mit ajánl amit a terhesség első három hónapjában lehet használni? (Beliema Expert krémet használtam de nem segített)
Canestent használtam 2 napig de láttam arra is az van írva hogy az első 3 hónapban kerülendő.
A gyógyszertárba bemész és szakszerüen ajánlanak valamit amit te is használhatsz
Felesleges itt a tudatlen emberekre hallgatni csak mert valaki azt használta
Arra gondoltam hogy tudatlan aki csak azt használja mert az volt otthon és biztos jó lesz neki is
Ha terhes lennék biztos nem itt kérdezgetném a hülyéket mi a jó a babának keresnék egy normális orvost aki nem szarik a fejemre annyival hogy szedd amit eddig
Olyan nem létezik hogy bemész a gyógyszertárba egy betegséggel és azt mondják hogy ne csinálj semmit
Mikor nekem ilyen problémám volt elmondtam az ott dolgozónak és rögtön ajánlott valamit, elmondta hogyan használjam miért jó az a fajta mire figyeljek stb
Menj másik gyógyszertárba!
Nekem azt mondta az orvos, hogy elővigyázatosságból mindenre ráírják, hogy terhesség alatt ne használd, de ami vény nélküli, attól nem kell félni.
Nyugodtan használhatod.
Használtam hüvelytablettát is rá.
Lehet terhesen is, csak nem aplikátorral kell feltenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!