Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Volt màr így valaki?

Volt màr így valaki?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Előre leszögeznèm, hogy nem vagyok kívàncsi beszólogatàsokra, meg minek itt kèrdezed kommentre.aki csak ezt tudja irni, pörgessen. Kösz.

Tehàt az èn kèrdèsem az lenne, hogy ki volt màr olyan cipőben, hogy egyèbkènt szabàlyos àtlag 28 napos ciklusai vannak, pontosan fèlidős ovulàcióval.

Csakhogy nekem múlt hónapban 30 napos ciklusom volt. Ès az ovulàcióm ebben a hónapban a 16.-17.napon volt. Ezt teszttel nèztem, tudom az sem szentíràs. Na most igy ebben a hónapban nem vàrtam a menzeszem,de nemtudom hogy 28 napra nem jött vajon avagy 30 napra. Mert ha 28ra akkor 3 napja kèsik, ha 30 napra akkor holnap lesz kèt napja. Kivàncsisàgból mivel mèg ma sem jött meg (hàlistennek) nèztem egy tesztet, de mèg csak halvàny pozitiv. Ès tudom a halvàny pozi is pozi, de most igy azt nem tudom, hogy mennyit vàrjak mèg. Ha csuszott az ovum akkor azèrt halvàny a teszt mert mèg alig kèt hetes a beàgyazódàs valoszinű? Ès biztosabbat pàr nap mulva vàrjak? Csak azèrt kèrdezem, mert majd szeretnèk orvoshoz is menni de így nagyon a hetekben sem vagyok biztos. Köszi ha valaki normàlisan vàlaszol

2022. júl. 26. 21:06
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia! 2 nap nem nagy különbség:) nyugodtan megismételheted 2 nap múlva a tesztet, bár mivel már késik, és nincs vérzés, talán felesleges újra tesztelni.

Orvoshoz úgy érdemes menni, hogy az utolsó menstruációm első napjától számítva 6-7 hét múlva.

2022. júl. 26. 21:11
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

1-es vagyok.

A telefonom kijavít... nem az én utolsó menstruációmra gondoltam 😅

2022. júl. 26. 21:13
 3/8 A kérdező kommentje:
1/1 köszönöm 🙂
2022. júl. 26. 21:13
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
2 nap múlva tesztelj :) ugyanolyan márkával, ha tudsz :)
2022. júl. 26. 21:17
 5/8 A kérdező kommentje:
4es rendben ugy lesz köszi 🙂csak ugye hallottam olyat is,hogy mèg elmaradàs utàn èrdemes azèrt vàrni kb egy hetet.biztos ami tuti alapon
2022. júl. 26. 21:21
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Elmaradás után már nem kell várni, az butaság.
2022. júl. 26. 21:49
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Azelőtt nem érdemes tesztelni, hogy késne, mert olyankor van az, hogy negatív lesz pedig van baba, vagy nagyon halvány pozitív, ami utána mégis negatív lesz. De ha már késik, akkor nem kell várni a teszteléssel.

1-2 nap eltérés szerintem sem számít, ha amúgy mindig 28 napos ciklusaid voltak, akkor azt is mondd majd be, amikor kérdezik, és szerintem számold is ehhez. Maximum majd pár nappal kisebbnek mérik.

Orvoshoz pedig 6-7 héttel az előző menstruáció első napja után érdemes először menni.

2022. júl. 26. 22:32
 8/8 anonim ***** válasza:
Szerintem próbálj kicsit megnyugodni és majd hétvégén tesztelj.A mensid a nagy izgalom hatására is változhat,látod már az előző 28-hoz képest is két napot tolódott. Ha van valami már ott van ha nincs akkor ma sem lesz ott és hétvégén sem. Nem jó ez a nagy izgalom,nem jó,hidd el!
2022. júl. 28. 07:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!