Miért baj, hogy nem akarok gyereket vállalni?
26 éves vagyok. Másfél éve fejeztem be a tanulmányaimat, elhelyezkednem viszont még nem sikerült. A szüleimmel élek, ők tartanak el, és attól tartok, még jó darabig nem fogok tudni a saját lábamra állni. Jelenleg párkapcsolatom sincs.
A nagynéniktől és a rokonságtól viszont csak azt hallgatom, hogy ideje lenne férjhez mennem, gyerekeket szülnöm. De könyorgöm, mégis hova? Minek? Hogy tartanám el őket, amikor még magamat sem tudom? Ráadásul, a heyzetemből kiindulva, egyáltalán nem tervezem, hogy a közeljövőben, vagy akár egyáltalán gyereket vállaljak. Amikor ezt magyarázni próbálom, akkor senki nem érti. Miért olyan nehéz megérteni, hogy nem vagyok olyan helyzetben, hogy gyerekeken gondolkozzak? Titeket is nyaggatnak ezzel? Hogy lehet elérni, hogy leakadjanak az őskorból származó rokonok a témáról?
Ha vagány vagy, azt mondod, hogy most éppen a lányokat kedveled, és velük nehéz lenne összeházasodni, meg szülni.
Ha nyuszi vagy, akkor csak könyveld el, hogy az emberi butaság határtalan.
Én sem akarok.Közel 40 vagyok, van nagy lakás, kocsi, egyetemi diploma még sem. Beutaztam a fél földet és nem lennék jó anya, sem feleség.
Van aki nem erre született és kész.
Sem felelőssége, sem szeretet sem vágy nincs bennem, pl a szoptatást én kifejezetten gusztustalan dolognak tartom.
Nem vagyunk egyformák. Emiatt ne aggódj.
És pénz nélkül, munka nélkül, tartalék nélkül tényleg nem lehet.
Van aki jólviseli az anyóst, az apóst, meg a sógornőt, meg az uncsi Balaton parti nyarakat, másnak meg az kell Los Angelesben szörfözzön...Ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!