Szerintetek miért gáz az, ha én nem akarok gyereket?
Amikor még egy 1 hétig tartó náthát is világvégének élek meg - akkor egy 9 hónapig (!!!!) tartó más-állapotot hogyan bírnék ki...??? (Ami ráadásul nemhogy egyre jobb lenne a végefelé, de csak egyre rosszabb lesz és akkor még a szülésről említés sincs...)
Áááá, biztos, hogy nem nekem való ez! :)
Ha a barátod szeret akkor megérti és veled marad, ha nem idővel problámák lesznek ebből... Csak szülni nem akarsz vagy gyereket nevelni? Én félek a szüléstől, de szertnék gyereket nem sokára. Pár éve még én sem akartam szülni, de mára megváltozott a véleményem.
26l
Szerintem ha ennyire biztos vagy a dologban, nem biztos, hogy erőltetni kellene ezt a dolgot.
De még lehet, hogy meggondolod magad. Vagy a barátod kedvéért beadod a derekad.
De szerintem nem jó egy olyan párosítás, ahol nem egyformák a tervek.
20:18
Leginkább azt mondanám, hogy a fogantatástól számítva kihagynám az első 2-3 évet - azon túl már jól elvagyok a kisgyerekekkel, nem utálom őket vagy ilyesmi... Már az is megfordult a fejemben, hogy örökbe fogadnék, ha nagyon rámjön az anyai ösztön, mert azt inkább tartom nemes cselekedetnek (bár ezért most megint sokan fognak fujj-olni rám). Mert a szülő magának szüli a gyereket - de ha örökbe fogad, akkor valakivel jót tesz, olyannal, akit más eldobott.
Az unokanővérem sem akart soha gyereket, majd 34 évesen becsúszott nekik! Nem vetette el, mert úgy érezte, hogy ez az utolsó esélye.
Az pedig hogy te szeretnél-e gyereket, vagy sem, a ti dolgotok, és senki másnak semmi köze hozzá. Aki meg ezért kiközösít, azzal nem érdemes foglalkoznod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!