Férjet nem akarok, de gyereket igen, működne?
Szeretem a szingli életet, de vágyom egy gyermekre. Mennyire lenne ez önzőség a részemről a leendő gyermekkel szemben?
Férjet, szeretőt nem akarok, mert ritkán látok jó kapcsolatokat magam körül...
"egy gyereknek szüksége van mindkét szülőre"
Nyilván az az ideális, de azért még mindig jobb egy gyereknek megszületni és felnőni egy szülő mellett, mintha egyáltalán nem kapna esélyt az életre.
Szerintem nincs gond az egyedül való gyerekvállalással - ha az idő már nagyon sürgetni fog, és épp egyedül leszek, az tuti nem fog abban gátolni, hogy belevágjak. Bár azért nyilván jó lenne hozzá egy apuka is, de ha nem, amiatt azért nem fogom gyerektelenül leélni az életem.
De egyébként fura, kedves kérdező, hogy nem is akarsz párt magadnak - volt valami nagyon rossz tapasztalatod? Mennyi idős vagy? Mit szeretsz a szingliségben?
5. A környezetemben sorra mentek tönkre a házasságok, kapcsolatok. A férfiak eltunyulnak (ezt hallom), nem foglalkoznak a gyermekkel, megcsalás..hazugságok...Ez nem túl vonzó nekem.
Mi jó a szingliségben? Hogy a magam ura lehetek, nem kell elfogadnom olyan dolgokat, amik óhatatlanul felmerülnek egy szorosabb kapcsolatban...Viszont szeretnék anya lenni.
Megteheted, de akkor gyerektartást sem akarsz a férfitól, igaz?
És mi van, ha az apa szeretné ismerni és látogatni a gyerekét?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!