Férjet nem akarok, de gyereket igen, működne?
Figyelt kérdés
Szeretem a szingli életet, de vágyom egy gyermekre. Mennyire lenne ez önzőség a részemről a leendő gyermekkel szemben?
Férjet, szeretőt nem akarok, mert ritkán látok jó kapcsolatokat magam körül...
2011. dec. 20. 15:33
31/33 anonim válasza:
Én születése óta egyedül nevelem a gyerekem (nem így akartam, ketten terveztük, csak a másik fél meggondolta magát, hogy ő mégsem az az apatípus). Nagyon nehéz. Ezt szándékosan ne vállald. Meg lehet csinálni, mint ahogy sokan csináljuk, ha már így alakult, és soha nem bántam meg, mert sokkal több öröm egy gyerek, mint nehézség, de nagyon nehéz egyedül. Persze ha lenne a közelben segítséged akkor könnyebb lehet, de a gyerek lelkileg akkor is sérülne szerintem. Ahogy te is látod, már az oviban valszínű felmerülne benne, hogy neki miért nincs apukája, mikor mindenki másnak van stb.
32/33 anonim válasza:
Teljesen normális dolog. Attól, hogy nem lesz apja, nem fog semmiben hiányt szenvedni! Férfiak ugyanis LÉTEZNEK társadalomban! (tehát nem hermetikusan lesz elzárva tőlük)
Biológiailag egyébként szerintem EZ a legtermészetesebb módja a gyereknevelésnek! :)
Tiszta szívből minden jót kívánok hozzá.
(ha lenne egy texasi olajcégem, a saját nevemen, tuti én is szülnék, de így....
ki tudja meddig lesz munkám.... stb...)
33/33 anonim válasza:
Fogadj örökbe!
Mármint ne engem hanem egy gyereket xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!